реклама

реклама

vodvod Сьогодні вранці протягом години в оселях черкасців була відсутня вода. Трапилось це внаслідок аварії на високовольтній мережі «Черкасиобленерго» в районі Руської Поляни. В результаті чого зупинилась робота підкачувальних насосних станцій «Черкасиводоканалу», інформує прес-служба Черкаської мерії.

О 6.25 ранку було обезструмлено підстанції «Сокирно» та «Поляна». Завдяки оперативному реагуванню керівництва та працівників обленерго за годину усі роботи із відновлення електропостачання було здійснено. О 8.00 робота «Черкасиводоканалу» увійшла в нормальний режим.

– Вранці підкачувальна станція не працювала, вода самотоком із резервуару потрапляла в квартири черкасців, – зазначає в.о. директора житлово-комунального комплексу міськвиконкому Василь Старіков. – Тому жителі тих мікрорайонів, які розташовані нижче, не побачили перебоїв із водопостачанням. При цьому незручності відчули жителі Південно-Західного району, Луначарського, центрального – які знаходяться на підвищенні. Але води не було буквально протягом години.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100