реклама
Sucurity Police

реклама

Новопризначений голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко вийшов на Соборну площу до черкащан, щоб поговорити із ними та пояснити конкретику щодо свого призначення.

Фото – із «Фейсбуку» Маріанни Немченко

Фото – із «Фейсбуку» Маріанни Немченко

Зокрема, він зауважив, що не хотів бути подразником для громади, а готовий був віддати свій голос за запропонованою Народною радою кандидатуру на посаду губернатора Анатолія Бондаренка.

Проте, коли йому надійшла пропозиція вдруге, то він таки взяв на себе відповідальність за керування областю.

При цьому серед близько сотні мітингувальників стояли і жіночки з плакатами «Вітаємо нового голову ОДА», «Бажаємо плідної роботи», «Підтримуємо новообраного губернатора». 

Фото – із «Фейсбуку» Маріанни Немченко

Фото – із «Фейсбуку» Маріанни Немченко


Жіночки також скандували прізвища нового голови Черкаської ОДА.

Поки Ткаченко обіцяв громаді враховувати їхню думку при усіх кадрових призначеннях та рішеннях, підійшов голова обласної організації «Батьківщина» Анатолій Бондаренко. Він почав вимагати, щоб в область приїхали представники «УДАРу» та взяли на себе всю відповідальність щодо призначення губернатора. При цьому Анатолій Васильович відмовився від пропозиції Ткаченка співпрацювати, сказавши, що співпрацюватиме і стоятиме поряд із Ткаченком лише в Криму на лінії оборони.

Під час дискусії громадян із політиками почалися суперечки. Зокрема, керівник афганців Рибченко радив не розводити балаканину, а йти Ткаченку працювати. Бондаренко ж закликав зібратися завтра для обговорення кандидатури губернатора.

За Ткаченка вступився і владика Іоан, який сказав, що благословив Ткаченка за роботу. Депутат обласної ради Михайло Мушієк, у свою чергу, вимагав від Ткаченка підписати подання до Верховної Ради на розпуск обласної ради.

Ткаченко привселюдно пообіцяв зробити це. Дискусії громадськості тривають.

Дивіться також ВІДЕО з місця події


реклама

Коментарі  

 
0 #46 лексуси 23.05.2014 20:16
думаю потрібно бути чесним, не продажним! і не розбазарювать майно. і некше люструємо в моент.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #45 Мефодій 19.03.2014 23:52
https://vk.com/slavunya_1996 а у нас Удар нічого так https://vk.com/photos85333175 - я б за неї голосував ) хто за?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #44 Черкасец 19.03.2014 09:10
Это может не самая худшая кандидатура на роль голови ОДА в свете последних событий, но то, с каким цинизмом провели якобы общение с народом... Люди! Вам самим не мерзко учавствовать в этом постановочном шоу?
Где на самом деле мнение жителей города и области, а не несколько проЧеревковских представителей района, работники фермерского, Мясного дома, Молли и других предприятий, которых заранее на площадь для участия в массовке пригласили (подготовили).
У жителей к Ткаченко много вопросов, маленький пример.
Собственники компании "Золотоношский бекон" Андрей Казарян и Юрий Ткаченко, в предприятие вложено более 40 млн. грн., ещё больше вкладывают в "Золотоношскую индюшиная фабрику", откуда у губернатора такое состояние? Мог бы он опубликовать декларации за всё то время, которое работал в ДПА?
Сами же работники Ботичелли не скрывают, что кафе открывалось незаконно, ко всему - подключение электроэнергии происходило через ДПА, а не напрямую с электросетями. Что скажете?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #43 Капрал 18.03.2014 11:11
Напомнило

http://www.youtube.com/watch?v=PDXEsmJL1ns
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #42 Черкаський люд 18.03.2014 10:54
Цитую Катерина:
Ми даємо шанс оправдати довіру народу!!!Хай покаже себе в роботі!Судити будемо по тому,яку команду він сформує!

Саме так.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #41 Кликов 18.03.2014 10:35
Люди добрі, Ви тільки подивіться, що робиться, повилазили як ті повзучі змії на поверхню, ті людішкі які зовсім не причетні до Майдпну, де загинули люди, про яку Небесну сотню ми черкасці можем говорити, якщо Юрка Бючетеллі під час цих подій не можна було зустріти ні на одному майдані ні в Києві ні в Черкасах, та них навіть хоча дето в ЗМІ або на телебачені або радіо виступив на підтримку тих людей, які кували перемогу...А тепер позичив очі в Сірка і каже я не хочу а мені кажуть йде губернатором...Якщо так то де ті которі рекомендуали тебе і чому ніхто не приїхав представити Тебе із Києва, а то вийшов на площу як замозванець і почав тиліпати різні несинітниці...Ми знаєм як тебе поставив родич Черепко в податкову, куда до речі прийшов голий і босий, а тепер кажеш, що ти невз....бенний бізнесмен, де в тебе взялися такі статки; Золотоніський бикон, Золотоніські сади, ресторан Бючетеллі, ринок "Фермерський" і так далі Даже згодився працювати на посаді губернатора без зарплати. Цеж нонсен
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #40 Нарек 18.03.2014 10:33
Цитую Правий Сектор:
Казаряни вперед, одна к..рупція взяла верх над іншою.

Мы не корупционеры и Черевко нам не указ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #39 Н... 18.03.2014 10:32
Ткаченко это наш парень,вся наша община за него.В обиду Юрия Олеговича не дадим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #38 Петро Х 18.03.2014 09:39
И Ткаченко и Бондаренко, далеко не те люди которые должны руководить областью... Один бизнесмен-металлист, другой взяточник, весь бизнес и достатки которого начали появляться и неумеренно расти прямо пропорционально работе головой ДПА чем дольше работал тем больше богател... Плакаты и "поддержка" подтверждает что сколько революций не делай, а народ за 100 грн. и депутата выберет и покричит что надо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #37 Марта 18.03.2014 09:39
http://gazeta.ua/articles/politics/_zasrancy-vidala-vas-v-grobu-rosijskij-aktor-vismiyav-politiku-putina/547659 для настрою...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100