реклама

реклама

Протягом цього опалювального сезону у приміщенні виконавчого комітету зменшено споживання теплової енергії на 25%, або на 165,52 Гкал. При цьому зекономили 92,5 тис. грн. Такого результату вдалося досягти завдяки встановленню у будівлі мерії індивідуального теплового пункту.

– Завдяки встановленню ІТП взимку у кабінетах стало тепліше і у кранах з’явилась гаряча вода, чого не було у міськвиконкомі уже кілька років поспіль, – говорить керуючий справами виконавчого комітету Микола Кудрявцев. – І такими темпами, думаю, це обладнання нам повністю окупиться за років три-чотири, а можливо, й швидше.

Цього року у міськвиконкомі використали 498,6 Гкал тепла, минулого опалювального сезону – 664,12  Гкал.

Крім того, у приміщенні міського архіву встановили тепловий лічильник та переобладнали теплопостачальну систему. В результаті витрати теплової енергії знизились на 18% (14,31 Гк), а економія становить майже 8 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Микола Кудрявцев 23.04.2011 21:12
Я не хвастаюсь, я констатирую. Не п***т. Вы считали экономический "эффект" от автономки? Кроме того, вы забыли "Теплокоммунэнер го".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Злой 23.04.2011 07:12
Нашли чем хвастаться. :D Если бы поставили в десяти домах автономное отопление и отрезали их от монополиста ТЭЦ, вот это понимаю новость. Все равно пр***ут эти "сэкономленные" деньги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100