реклама

реклама

Президент України Віктор Янукович, перебуваючи сьогодні з робочою поїздкою в Черкасах, розповів черкащанам, чому люди перестали вірити владі.

– Політики вели нищівну боротьбу за владу, як на рівні держави, так і на рівні регіонів. Вони за політизували ситуацію до такого рівня, що в Україні серед політиків стало модним наступне твердження: хто красивіше каже, той кращий політик, – зазначив Віктор Янукович, додавши, що це вплинуло і на імідж держави на міжнародній арені.

Так Віктор Федорович перейшов до розмови про необхідність реформування різних галузей економіки і різних напрямків життєдіяльності. Він відзвітував черкащанам про позитивні кроки, які відбулися на «вірному шляху» реформування, але пожалівся, що «при 267 мільярдах бюджету, яких ми з вами маємо на цей рік, біля 80 млрд грн. в цьому році нам треба віддати нашим світовим партнерам».

– Я їхав зараз з Сергієм Одаричем (мер Черкас – Ред.) Встиг йому задати декілька питань. Він каже: «Віктор Федорович, погано». Я знаю, що сьогодні ми не можемо сказати, що в нас все добре, але вже наступного року ми будемо тільки близько 35 млрн грн. повертати боргів (а не 80 млрд грн., як цього року - Ред.). Уявіть собі, що більше 40 млрд. ми звільнимо ресурсів, які зможемо спрямувати на потреби держави, – очевидно, хотів порадувати присутніх Президент, запевнивши, що влада підніматиме рівень економіки.

Більш того, як виявилося, влада дбатиме не лише за нас, а й за безпеку євро-азійського континенту. «Ми будемо будувати такі стосунки, які б задовольняли і Європу, і Росію. Ми будемо надійним мостом між цими двома великими регіонами. А Україна буде прямувати тією дорогою, назва якої – захист національних інтересів. Європейська інтеграція – це спосіб, за рахунок якого ми будемо реформувати наше життя. І доводити наші стандарти до рівня європейських!» – проголосив Президент.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 Черкаси 02.05.2011 20:20
З 01.05.11. під Черкаською облдержадм. людина офіційно обьявила голодовку, дістав беспридел Одарича.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Опанас 24.04.2011 14:44
Щоб керувати областю - треба мати розум і честь. А у одарича - ні того, ні інщого, бо місто довів до ручки. :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #4 Qwer 23.04.2011 14:56
Одарича - на місце Тулуба!
Пора керувати областю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #3 Fagot 22.04.2011 08:27
Що може шістка, яка крала шапки, зробити для України? СУЦІЛЬНА БУТАФОРІЯ КОМУНІСТИЧНИХ ДИНОЗАВРІВ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #2 Сергій 21.04.2011 21:04
...І доводити наші стандарти до рівня європейських!» – проголосив Президент.
А ВР тим часом ухвалила закон про вивішування на держустановах знаків тоталітарного режиму, який Парламентська Асамблея Ради Європи прирівняла до націонал-соціалістичного у Німеччині.
Стандрат, АДНАКО, стандарт
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #1 Frontmen 21.04.2011 20:03
За рівнем інтелекту *** не дотягує до церковно-приходської школи. :P :P Набір фраз та пустих обіцянок. :lol: Віддав флот: казав газ подешевшає - газ втричі подорожчав. Грошей вистачає лише на вертолітні перельоти. В європейський країні президент відстань 200км долає авто. Лише *** поводить себе як арабський шейх..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100