реклама

реклама

Під час робочої поїздки на Черкащину Президент України Віктор Янукович відвідав фермерське господарство СВГ «Надія» Григорія Сергійовича Паламарчука у селі Шарнопіль Монастирищенського району.

Григорій Паламарчук разом із дружиною створив фермерське господарство СВГ «Надія» у 1997 році, коли постало питання про покращення забезпечення сім'ї, в якій виховувалося семеро дітей. Початок роботи – оранка городів односельців. Через рік наполегливої і важкої праці господарство поповнилося технікою - власним трактором. Ще за рік - сівалкою, а потім і культиватором. Паламарчуки працювали на власних земельних паях та на землі батьків. У 2004 році взяли в оренду землю - 57 паїв у селі Зарубинці.

У 2010 році Григорій Сергійович разом із сім'єю вже обробляв 243 га ріллі, з яких 70 га було засіяно пшеницею, 80 га - ячменем, 30 га – кукурудзою. Ще 10 га було використано під цукровий буряк, а 53 га - під соняшник.

У фермерському господарстві є також два трактори МТЗ-82 і Т-150К, зернозбиральний комбайн «Нива» та інше сільськогосподарське знаряддя.

Крім того, сім’я має велике підсобне господарство, в якому утримуються кури, качки, корова, 30 свиней та 20 овець. Паламарчуки займаються і вирощуванням та збутом перепелів.

Глава держави вручив Григорію Паламарчуку документи на автомобіл та мінітрактор. Окрім того, Президент вручив дружині фермера Валентині Антонівні державну відзнаку «Мати-героїня». Адже у родині Паламарчуків виховується вісім дітей, з яких двоє дорослих, та одна дитина - під опікою.

Спілкуючись із родиною, Віктор Янукович розповів фермерам і про свою роботу. Зокрема, він щоранку прокидається о 6-й годині, а останні три дні, доки у Києві тривали заходи з вшанування трагічних подій на Чорнобильській АЕС, працював до опівночі. На що фермер відповів Главі держави: «Ви працюєте, як і ми». Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Нагадаємо, що Президент у відповідь на запрошення пообіцяв приїхати в гості до фермера під час проекту «Розмова з країною», що відбувся в лютому. Тоді Янукович пообіцяв, що з собою в гості візьме «всіх виконавців, які мають вирішувати питання пільг».

«Якщо ви не будете заперечувати, ми приїдемо до вас не з пустими руками, щоб ви не хвилювалися і не готувалися заздалегідь. Тому зустрінемось… Сало знайдеться з цибулею?» - спитав тоді Президент.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100