реклама
Sucurity Police

реклама

krimz0 Працівники міліції з санкції суду провели обшук за місцем проживання міського голови міста Золотоноша Черкаської області. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС в місті Києві. При цьому не уточнюється, чи йдеться про чинного мера Золотоноші чи про колишнього…

Як йдеться у офіційному прес-релізі у Києві припинена діяльність злочинної групи, яка спеціалізувалася на вчиненні злочинів на замовлення.

В результаті оперативних заходів працівники столичного управління карного розшуку затримали чотирьох киян, які на замовлення вчиняли злочини, пов’язані із навмисним знищенням майна та нанесенням тілесних ушкоджень громадянам. Майно знищували  здебільшого шляхом підпалу, а тілесні ушкодження наносили переважно легкі або середньої тяжкості.

Наразі встановлено, що у такий спосіб замовники вирішували спірні питання з партнерами по бізнесу або чинили тиск на принципіальних конкурентів. Серед знищеного автомобілі, комерційні кіоски та навіть магазини.

За попередньою інформацією, злочинна група діяла у Києві щонайменше протягом двох останніх років.

Під час досудового слідства знайдені докази, які цілком підтверджують вину затриманих. Проведено близько 20 санкціонованих обшуків, під час яких зібрано матеріали, на підставі яких працівники міліції з санкції суду провели обшук за місцем проживання міського голови міста Золотоноша Черкаської області.

У рамках порушеної кримінальної справи за статтею Кримінального кодексу про  навмисне пошкодження майна встановлюються потерпілі від дій зловмисників, замовники вчинених злочинів та розмір завданих збитків. Всі учасники групи заарештовані.

Триває слідство.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Друзi 22.07.2011 18:25
Так зажди,гроші є треба влади, отримавши владу,забуваєш про людяність і чесність. Товариш Войцехівський таким раніше не був,і люди і друзі знали його до того як він став мером як хорошу і відровідальну людину.Тепер не розуміють що могло зіпсувати його так. (близькі друзі)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Виталий 10.06.2011 13:31
Сразу было понятно что от Войцеховского ничего хорошего не дождаться., Виталик... :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 мимоходом 23.04.2011 13:46
8)
да Золотоноша гудит
слухи нагреваются
дальше наверное интереснее будет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Paul 22.04.2011 17:58
Полный бред! Те, кто хоть немного знает теперешнего мера Золотоноши, в такую новость даже 1 апреля не поверили бы. Абсолютная чушь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Слава 22.04.2011 17:00
Золотоноша гуде,але нібито це все неправда
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100