реклама

реклама

З початку 2014 року оперативним підрозділом ДПІ у м. Черкасах виявлено 5 фактів зловживань в сфері державних закупівель. Про це повідомив заступник начальника - начальник головного оперативного відділу ДПІ у м.Черкасах Тарас Білокінь.

Статтею 348 Податкового Кодексу України одним з завдань оперативних підрозділів Міністерства доходів і зборів України визначено запобігання кримінальним та іншим правопорушенням у сфері оподаткування та бюджетній сфері, їх розкриття та розслідування.

Виконуючи вказане завдання, за результатами реалізації зібраних матеріалів Слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ Міндоходів у Черкаській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 5 кримінальних проваджень, з яких 3 за ознаками ст. 191 Кримінального Кодексу України по факту розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах, 2 за ознаками ч.3 ст. 212 Кримінального Кодексу України по факту умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

З числа виявлених правопорушень 2 пов’язані з виконанням робіт та постачанням товарно-матеріальних цінностей за бюджетні кошти, а 3 мають безпосереднє відношення до сфери будівництва.

Зокрема, були виявлені факти зловживань при будівництві та реконструкції об’єктів соціальної сфери, які фінансувала держава, при наданні послуг з перевезення пасажирів наземним транспортом.

Загальна сума завданих державі збитків перевищує 7 млн. грн. Наразі триває досудове розслідування вказаних кримінальних проваджень.

Про це інформує прес-служба ДПІ у м. Черкасах.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100