реклама
Sucurity Police

реклама

Одне з основних завдань пропускної системи, введеної у міськвиконкомі, — контроль часу працівників мерії. З моменту введення у дію системи, а це вже 10 днів, жодних  незручностей для відвідувачів не виникало. За словами керуючого справами міськвиконкому Миколи Кудрявцева, прийом громадян проводиться на першому поверсі, усі документи (окрім тендерної документації) можуть здаватися у канцелярію, що розташована на першому поверсі, куди доступ відвідувачів вільний.

Микола Кудрявцев упевнений, що пропускна система дисциплінувала працівників мерії. Якщо раніше спостерігалися незначні запізнення, то тепер вони звелися до мінімуму.

— Відтепер кожен начальник структурних підрозділів може подивитися дані про «приходи» і «уходи» своїх підлеглих. Перевірити, чи дійсно він виходив, щоб виконати те чи інше завдання, дізнатися, скільки часу він перебував за межами міськвиконкому, — розповів Микола Кудрявцев.

Моніторинг робочого часу через пропускну систему показав, що чимало працівників міськвиконкому не йдуть додому у встановлений час – о 17-15. Вони залишаються працювати на робочих місцях. Зокрема, «засиджуються» міський голова та його заступники, працівники деяких відділів Департаменту забезпечення, Департаментів архітектури, будівництва та житлово-комунального комплексу, економічної політики та фінансисти.

Більше того, відтепер щоп’ятниці відділ кадрової роботи проводитиме аналіз даних моніторингу робочого часу працівників і при потребі готуватиме листи на керівників відділів, управлінь та департаментів щодо здійснення перевірок.

— Якщо ж працівник, не будучи у відрядженні, відпустці чи на лікарняному, був відсутній протягом робочого дня на робочому місці, щодо нього проводитиметься перевірка, братимуться пояснення. А вже потім ухвалюватимуться відповідні рішення. Але поки що за 10 днів роботи пропускної системи таких випадків не було, — зазначив Микола Кудрявцев.

Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+1 #15 СИРИУС БЛЭК 26.04.2011 18:28
ПАНЕ Кудрявцев? як ваша сімя відноситься до того, що ви можливо прийдете дуже запізно?? а трудоголіки не ті що працюють до 8 вечора а ті які встигають використати найпродуктивніш е свій час в години пік і тяжкі дні місяця
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #14 Василина 25.04.2011 21:27
Добре у Соснівці, вони знають, що відстоюють. А що нас чекає у міськвиконкомі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #13 Микола Кудрявцев 24.04.2011 19:00
Думаю, не все так погано. Ніхто сидіти нароботі нікого не змушує, звісно. Як правило, до речі, крім керівництва залишається молодь. Звільняти нікого не потрібно, немає ніякого звязку між тим, що працівник залишився на роботі і її якістю. Основна біда-"тєкучка"! Я можу запізнюватися на роботі, тому що фізично не встигаю розписати черговий "завал" пошти, яку принесли перед завершенням робочого дня. Крім того, вдень важко зосередитися, увечорі можна подумати у більш-менш спокійнфй обстановці. На вихідні я встигнаю зробити за декілька годин більше, ніж за два робочих дні-ніхто не відволікає. У раді, на щастя, "комуняцького" методу немає, змагання хто кого пересидить, або "хто пересдиить шефа" не влаштовують. У деяких структурах так прийнято, на жаль..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 гонта 23.04.2011 08:08
Миколо, якщо ваші працівники бродять в робочий час у неробочих питаннях - це означає одне: відсутність вмілого управління. Всіх хто затримується, необхідно звільняти, бо вони не вміють працювати в робочий час. Такі люди наносять шкоду і громаді і своїм сім"ям, а особливо своїм дітям та онукам яких обділяють у спілкуванні. Комуно-сталінський метод, вдень спати, а вночі творити зло, ще дуже міцно сидить в душах їхніх послідовників.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #11 frs 22.04.2011 23:00
Цитую Микола Кудрявцев:
Qwer, ви хоч в міськраді були? "Народ", як ви висловилися, як проходив, так і проходить. А "відшити" вдалося бродіння працівників у робочий час у неробочих питаннях.

а в туалет їм можна ходити? чи вони у памперсах сидять?
Пан Кудрявцев - ви помітили тенденцію у коментарях і оцінку ваших дописів читачами Прочерку?
Пора вам і Одаричу замислитись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 Віктор 22.04.2011 20:46
Цитую Вольф:
Чому ж обласна державна адміністрація не вводить пропускної системи?

Почекайте, не все зразу...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #9 Шок 22.04.2011 20:29
Якщо чиновник сидить на роботі, то не значить, що працює, це точно, але якшо НЕ сидить, але він МАЄ сидіти, то не працює ТОЧНО, ха-ха-ха!
От у нас в Соснівці все чьотко-сиди, не сиди, зарплатка капає...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #8 петя 22.04.2011 16:29
Если чиновник сидит на работе это не значит что он там работает. Инет на шару, телефон, бумага в принтере - все бери и пользуйся. Вот в школе после уроков оставляют только двоюшников. И вообще, нас учили, что если человек остался после работы значит он плохой работник. Хороший работник поработал, все зделала и вовремя к семье ушел.
Мож меру домой не охота.
Цитую hitzay:
Так а зачем мэру и его заместителям спешить домой? На работе инэт халявный, можно в блогах повисеть, на форумах, а Кудрявцев на Прочерке любит буковки царапать. Вот и вся их работа...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #7 Микола Кудрявцев 22.04.2011 16:01
Qwer, ви хоч в міськраді були? "Народ", як ви висловилися, як проходив, так і проходить. А "відшити" вдалося бродіння працівників у робочий час у неробочих питаннях.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #6 ЯR 22.04.2011 15:47
Вражає кількість прес-релізів МВК, в яких стверджується, яка гарна штука ця пропускна система.Очевидно, є вказівка "вибілить" церберське нововведення мера і спробувати через ЗМІ створити у населення враження того, що це не від людей відгородилися, а посилили контроль за своїми працівниками. АБСОЛЮТНО ДАРЕМНІ ПОТУГИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100