реклама

реклама

Голова ДПА в Черкаській області Петро Хукаленко: «Не може бути простим життя за новим податковим законодавством». Фото прес-служби ДПА області

Голова ДПА в Черкаській області Петро Хукаленко: «Не може бути простим життя за новим податковим законодавством». Фото прес-служби ДПА області

Підприємці, що здійснюють свою діяльність на території Софіївського ринку, розташованого у с. Софіївка Золотоніського району, стверджують: з прийняттям Податкового кодексу розмір сплачуваних ними податків не збільшився, просто сьогодні їх дещо лякає та законодавча «невизначеність», в якій опинились спрощенці.

– Перше півріччя ми ще працюємо по-старому, – зазначає приватний підприємець Олександр Петрович. – Проте, що далі буде з нами – невідомо. І це очікування є психологічно дуже важким.

У свою чергу голова районної Спілки підприємців Володимир Ющенко зазначив: «Cьогодні в податковій системі України триває перехідний період, і головне в такий час – співпраця, повна відсутність перевірок з боку податківців області та району, та постійні роз’яснення Податкового кодексу. Підприємці розуміють, що важко не лише нам, але й податківцям. Проте, на Черкащині налагоджена плідна та ефективна співпраця між податківцями та платниками податків. І це – запорука того, що життя за Податковим кодексом стане не болючим для бізнесу та економічно ефективним для держави».

Зустріч підприємців з керівництвом ДПА області відбулася 21 квітня у рамках візиту Голови ДПС України Віталія Захарченка в Черкаську область.

Підсумовуючи результати зустрічі, голова ДПА в Черкаській області Петро Хукаленко наголосив: «Не може бути простим життя за новим податковим законодавством. Дійсно, в процесі його запровадження в життя будуть виникати певні питання, що є абсолютно нормальним явищем».

Про це повідомляє прес-служба ДПА області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100