реклама
Sucurity Police

реклама

Міська рада надала дозвіл комунальному підприємству «Черкасиелектротранс» на відкриття кредитної лінії. Кредитні 2 млн. грн. мають покрити  заборгованість по зарплаті працівників. Кошти підприємство повинне повернути протягом року. Міська рада також взяла на себе зобов’язання щодо обслуговування кредиту: вона покриватиме відсотки.

– Взагалі-то уже спостерігається на підприємстві гарна тенденція по незначному зростанню доходів, – зазначає міський голова Сергій Одарич. – Ми докладаємо максимум зусиль, аби ще й зменшити видатки. За кілька місяців, сподіваюсь, виведемо тролейбусне підприємство у невеликий «плюс», і тоді затримок із зарплатою уже не буде.

Взяття кредиту необхідне, аби виплатити зароблені кошти працівникам уже зараз – не чекаючи від держави компенсації за пільгові перевезення.

За словами міського голови, у найближчих планах – регламентувати кількість пільгових та непільгових перевезень у міських тролейбусах саме на ту суму компенсації, яку надає держава. Наразі розробляються заходи, як саме такі зміни впровадити, повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 ОБЗТ 22.04.2011 12:57
та шо вы кажете, у нас же работники миськвыконкома на чоли з супергением градоуправления Одарыча все организовуют! и экономят! как же ж так? откуда кредиты???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100