реклама

реклама

У місті Шпола проти представників Народної Ради міліція відкрила кримінальне провадження за хуліганство. 24 березня біля десятка членів Народної ради ввірвалися в кабінет новообраного голови райради Івана Скорика. Погрожуючи, змусили його написати заяву про звільнення. Після чого чоловіка забрала швидка допомога. Про це він повідомив кореспонденту Gazeta.ua.

"Головою мене обрали минулої п'ятниці. У понеділок о 8-й ранку зайшов у кабінет. І тут вривається понад десяток осіб від Народної Ради. Вимагали, щоб написав заяву на звільнення. Коли я відмовився, почали погрожувати. Хватали за краватку. Сказали, що діятимуть через мою сім'ю. Хотіли повісити на мене табличку "брехун" і водити по кабінетах адміністрації, щоб показати, як розмовляють із тими, хто їх не слухає. Не давали вийти з кабінету, погрожували спалити адміністрацію, а на площі підпалити шини. Я написав заяву. Через кілька годин мене забрала швидка", - розповів Cazeta.ua Іван Скорик.

Керівник місцевої  "Свободи" Вячеслав Кишінько інформацію про побиття Скорика спростовує.

"Ми йому коректно сказали, що не можна так ставитися до людей. Запропонували написати заяву за власним бажанням. Ніякої таблички я не чіпляв і не бачив. Ніхто не погрожував і за краватку його не тягав, брехуном - обзивали. Бо він на сесії пообіцяв шполянам, що напише заяву на звільнення. Чекали його на недільному віче, а він не прийшов", - говорить Кишінько.

Справою займаються правоохоронці. В обласній міліції кажуть, що членам Народної ради загрожує обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням до 4 років, якщо їх вину доведуть.

Разом з тим в мережі інтернет потрапило відео, де видно ставлення шполянської громади до Скорика. Спершу Іван Іванович пообіцяв вислухати думку громади і очолити райраду лише, якщо його підтримають люди.

Ось відеопідтвердження.


Нижче можна переглянути, як люди сприймають Скорика.

Як відомо, що раніше активісти Шполянської народної ради інформували «Прочерк», що не потерплять на посаду голови райради Івана Скорика, якого не підтримала громадськість. Активісти народної ради запевняли, що він співпрацював з Партією регіонів і не є достойною кандидатурою на відповідну посаду. Проте на сесії райради депутати таки обрали Івана Івановича головою райради. Він заявив в коментарі «Прочерку», що все відбулося законно.

Уже наступного дня під тиском громадськості написав заяву на складання повноважень. А увечері того ж дня відкликав свою заяву, поскаржився на громадських активістів у правоохоронні органи і пішов на лікарняний.

реклама

Коментарі  

 
0 #13 Говорить народ 27.03.2014 14:45
Людана.Ти не людина,ти людиноподiбна iстота,яка по холопськi ховаючи свою ...... просидiла в кущах з переляканими очима,а зараз вилiзло з вiдти i шось по холопськi пише,прислугову ючи мiсцевим виродкам iмена яких вiдомi.В той час коли ти слухняно служило,Бондарi i Ковалi йшли пiд кулi знаючи,що буде смерть,коли ти шукало фiнансову вигоду Бондарi i Ковалi ризикували всим,але йшли i не зупинялись.Тому,що тобi "людино" притаманне бидляче служiння хазяям,а цим хлопцям боротьба заради справедливостi i правди!I не тобi "людино"щось говорити про сотню,бо ти нiхто i звуть тебе нiяк,пристосува нець ти нiкчемний та й годi,холуй мiсцевих бандюкiв,якi дають тобi кiстку полизати з барського столу,хоча на краще ти не заслужило!!!Хло пцi тримайтесь ми з вами!СЛАВА УКРАIНI!ГЕРОЯМ СЛАВА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #12 Партизан 27.03.2014 13:59
Хай квiточки зiв'януть-тiльки б машингвер не заржавiв!Слава нацii!Смерть ворогам!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Людина 27.03.2014 13:12
Жадібні до влади Ковалі і Зачепи, Бойки і Кишіньки, Комарі і Бондарі! Не ганьбіть тих хто загинув, Не рвіть свої куфайки за владу, помяніть у неділю людей без соїх воплів, перестаньте перетягувати на себе і до себе. Інакше прощення вам не буде, проклянуть люди.Скорик чи Страшна їм однаково, давайте щось робіть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 Доценко 27.03.2014 11:41
В тій ситуації де кукловодами все заплановано і народне віче з 30 осіб, які чітко знають кому що робити, а в першому рядку стоїть фінансовий директор син Страшної (на камерідобре його видно),то гості в складі 30-40 осіб які не знають, що де робиться, голосувати за Скорика не будуть. І не тому, що він погана людина, а тому що організована та проплачена "ТОЛПА" так хоче. Хто ж буде ризикувати свої здов"ям. А 40 чоловік яких представля народна рада це не весь район, та й з міста дуже малий відсоток. Краще назвати організована, чітко проплачена бандітська групка людей, в яких закон, або їхній, або не правильний. Під головуванням Комара та Кишінька, проплачених Ковалем.Там кажуть тисячі Скорика не хочуть, то тут видно що і сотні не має від громади, а стоять кукловоди які слідкують щоб ніхто нічого не сказав лишнього, а Бойко даже проплачени рота закриває. Про яку демократію можна говорити в такій ситуації, коли кучка сипаратистів намагається кирувати районом, за допомогою кулаків
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #9 Не купуй російське 27.03.2014 10:57
Тепер чекайте АВАКОВА З "СОКОЛОМ",дотягались...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Банду геть 27.03.2014 10:42
......якi ж ви нiкчеми риговськi!У вас все зводиться на грошi,звикли в Марiiнський парк за грошi iздити мабуть i голови вiдрiзали там то думаете шо всi такi нiкчеми як i ви смердючi холопи януковича!Ви всим демонструiте не повагу до людей i цинiчно брешите,для вас звичайнi люди якi хочуть правди i змiн проплаченi,а ви для людей сволота i негiдники i друге звучить правдиво!Народ буде керуваи,а купка продажних виродкiв таких як Г....ч,С....к,П.......с i IХНI ГОСПОДАРI БАНДИТИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Іван 27.03.2014 09:36
Давайте запитаємо у жителів села Товмач-чи виберуть вони Коваля, який намагається стати головою РДА, головою села знову. Мабуть, що не допоможе горілка з його магазинів і гроші із земельного бізнесу. Цікаво чи заплатив він податки за кукурудзу, яку здав на мільйони на ПП КІБ? Всі знають, що на його совісті вбивство і згвалтування дівчини в Катеринопільськ ому районі. А його поплічник із" Свободи" Кішінько хоче сховатися за Генерального Прокурора" Свободівця". Власник магазину " Достаток" депутат Комар теж міняє памперси і вірить, що прокурор Черкащини його врятує. В це вірить скупник крадених машин Зачепа. Люди подивіця правді в очі. Женіть цю шайку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #6 Андрiй 27.03.2014 09:30
А чому коли Народна Рада звернулась до радiо екватор щоб дати оголошення що буде вiче iм пiд рiзними приводами вiдмовили,а Скорика весь час було чути по радiо,як вiдомо воно належить Тимошенкам якi керували районною Партiю ригiв,от i робiть висновки кому скужить скорик цей ригiонiвський холуй якого не навидить вся Шпола за те що йому плювати на людей i за спiвпрацю з ригами.Шполянський Удар i Батькiвщина служить ригiоналам навiть не скриваючи цього вони звикли все переводити на грошi для них дико що люди можуть дiяти з iдейних мiркувать,Народ на Рада якраз i дiе з iдейних мiркувань.Горбач,Скорик,П лосконос продажнi шкури!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Андрій 27.03.2014 09:00
бидло є бидло
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Т-34 27.03.2014 08:04
С.Коваля только на голову РДА, больше никого не надо, Коваль близкий родственник Черевка, и если сам что то не знает как правильно сделать. то всегда у него будет грамотный консультант!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100