реклама

реклама

На сайті Соснівської районної ради опубліковані фотографії людей, які вранці 20 квітня на підході до адмінприміщення виконкому Придніпровської районної ради розповсюджували серед працівників та відвідувачів листівку з копіями рішень міської ради, ухвал суду, листів Придніпровської районної ради та міського голови Одарича. Вказані документи містили заголовки, які компрометують їх зміст.

Під Соснівським райвиконкомом групою студентів керував наймолодший представник команди Сергія Одарича» Нарек Казарян.

Депутат Андрій Більда "допомагав" молоді, яка роздавала анти-радівські листвіки

Депутат Андрій Більда "допомагав" молоді, яка роздавала анти-радівські листвіки

«Аналогічну акцію провели друзі Казаряна-Одарича під керівництвом депутата Черкаської міської ради, тренера-викладача із тріатлону, Андрія Більди біля адмінприміщення Придніпровської районної ради», - йдеться у інформації на сайті Соснівської райради.

bild2

реклама

Коментарі  

 
+4 #14 док 26.04.2011 09:18
А одарича з кудрявцевим видно за версту по ділах їхніх! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Оксана 25.04.2011 23:26
Питання райрад існує, але вирішується воно некрасиво. І мета у міської команди - некрасива. Не економії коштів прагнуть, а зосередження всіх ниток управління в одних руках, ще більшої закритості рішнень. У міської команди немає чіткого бачення системи управління життям міста та його окремими сферами - згадайте недавні просторікування навколо закриття чи переводу в госпрозрахунков ий статус лікувальних закладів, трохи раніші розмови про перепрофілюванн я шкіл і т.д. Так і з райрадами - замість розмови про ту роботу, яка робиться в районах і яка має робитися, незалежно від існування чи неіснування райрад, говоримо про біс його знає що. Ну і методи, звісно! Ох ці вже методи міської команди! Починаючи від спільного засідання постійних комісій міськради минулої весни та прийняття рішення по райрадах з порушенням всіх регламентних норм (і норм пристойності, просто), закінчуючи цими листівочками від малоестетичних хлопчиків у спортивних костюмах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #12 Василина 25.04.2011 22:38
Читаеш всю цю мерзоту і диву даешся. Невже люди не розуміють . що прийшов в місто заробітчанин і ні до чого йому немає справи, крім грошей і схем. які дозволять заробити гроші. Місту скоро гаплик, а ви все про райради та міськраду!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #11 Житель 25.04.2011 12:33
Щоб знати, шо таке ДУшок і ДУбина питати нікого не треба, й так все ясно за квартал....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #10 Опанас 24.04.2011 14:24
2оксана. Не дуже старайся *** одаричу з його шістками, бо все-одно виженуть з роботи! А щоб знати, треба думати і питати. :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #9 Oksana 23.04.2011 13:51
Я, як працівник апарату Придніпровської райради (працюю у відділі субсидій), хочу подякувати людям, які небайдужі до життя міста,зокрема ситуації із райрадами. Наше керівництво нам практично нічого не розповідає, а якщо якась інформація й озвучується, то вибірково. Як би цю акцію, яку проводили депутати ПВД (Більда та Казарян), не називали антирадівською, але я вперше на власні очі побачила копії документів, із яких чітко зрозуміло хто винний в цьому заколоті!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #8 Педагог 23.04.2011 13:46
Того ж дня 20 квітня суддя Соснівського районного суду Ірина Мельник скасувала свою ж ухвалу, за якою фактично припинялася виплата соціальної допомоги у Черкасах. Молодці хлопці! Нехай знають, що про кожну їх брудну справу стане відомо людям!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #7 Рубченко 23.04.2011 09:56
Про що можна говорити якщо Віктор Дубина до цього часу не створив сайт Придніпровської райради, людина від цього дуже далека і безграмотна, а ми йому доручили районную радою керувати. В свій час коли він працював у Черкасиголовпос тачі не міг простого листа написати, тому що людина до цього часу чотири роки поли натирала і вікна мила у Нідерландах. Зате приїхав на Волзі і дякуючи Олійнику це гори стало у керівництва
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #6 Qwer 23.04.2011 08:40
О,Більда всім більдам більда!
Він вміє і знає абсолютно все.
А ще він права рука самого.А то вже багато важить)))) :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 frs 22.04.2011 23:55
а чуваг в спортивном костюме - понятно из кокого лагеря? хто у нас в трениках меж людями по городу ходит? праально, каанкретные пацаааны! правда, кепочку характерную дето потерал, ну то ничо, она сама домысливаеццо в связи с общим образом. а и исчо семки, семки абизательно! и кольцо с печаткой, и фикса золотая!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100