реклама

реклама

У діях прокурора Черкас Василя Сука міський голова Сергій Одарич вбачає упереджене ставлення до міської влади. Це засвідчила словесна суперечка, в яку вступили чоловіки на сесії міськради, що проходила 22 липня.

Слухаючи, як Сергій Одарич зачитує перелік галузевих питань, пан Сук залишився незадоволеним формулюванням одного з них і вирішив проконсультувати мера. Але коли Сергій Олегович відмовився, посилаючись на те, що формулює запитання відповідно до закону, прокурор пригрозив, що опротестовуватиме рішення міської ради.

Схоже, що для Сергія Одарича це не було несподіванкою.

– Я навіть не сумніваюся!.. Готовий з вами сперечатися на ящик коньяку!.. – останню фразу пана Одарича всі присутні депутати сприйняли дуже радісно.

Пізніше, пояснюючи в присутності прокурора Василя Сука ситуацію на комунальному підприємстві "Черкаситеплокомуненерго", Сергій Олегович зазначив:

– Торік у грудні влада міста прийняла рішення про передачу цього підприємства в оренду… Але це рішення зараз немає юридичної сили, бо оскаржується прокурором міста у різноманітних інстанціях, – наголосив мер.

На думку Сергія Олеговича, такі дії прокурора і окремих депутатів міськради перешкоджають розвитку підприємства, бо призводять до блокування залучення коштів і інвесторів на підприємство.

Прокурор Василь Сук цю думку мера сприйняв мовчки. Лише посміхався…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100