реклама

реклама

Опівночі 30 березня Центральна виборча комісія завершила прийом документів для реєстрації кандидатів у президенти України, пише Ліга.новини.

Про намір балотуватися на дострокових президентських виборах заявили 46 громадян. З них – 38 самовисуванців і вісім – представники партій. За вихідні в комісію документи подав 21 чоловік. Питання про реєстрацію кандидатів у президенти буде розглядатися до 4 квітня.

На сьогоднішній день офіційно зареєстровані сім кандидатів: Михайло Добкін (екс-губернатор Харкова, Партія регіонів), Сергій Тігіпко (народний депутат, Партія регіонів), Вадим Рабинович (президент Всеукраїнського єврейського конгресу), Юрій Бойко (екс-віце -прем'єр України, Партія регіонів), Ренат Кузьмін (екс-заступник секретаря РНБО України, Валерій Коновалюк (безпартійний, самовисуванець) та Володимир Саранов (бізнесмен, самовисуванець).

У минулі вихідні документи на реєстрацію подали Петро Порошенко, якого вирішив підтримати УДАР, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко, лідер КПУ Петро Симоненко, лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош, екс-міністр соціальної політики Наталія Королевська, лікар та громадський активіст Ольга Богомолець та інші.

Нагадаємо, дострокові президентські вибори заплановані на 25 травня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #4 Asmoday 01.04.2014 00:41
Я за Яроша,считаю что он может навести порядок.Может он и не политик но он за свой народ бориться,в отличии от остальных.
И вообще не понимаю куда Юля лезет,сидела б уже и не высовывалась
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Каркар 31.03.2014 09:48
Сорок шість кандидатів в президенти - це не лише довжелезний бюлетень, але й мінімум 110 мільйонів гривень застав до Державного бюджету...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Нестор Іванович 31.03.2014 09:07
Мав наміри голосувати за Порошенка, але після його обнімання з політичною прости...ю Кличком, який торгує душами загиблих героїв майдану, цього не робитиму. Скоріш за все проголосую за Гриценка, це єдиний політик всеукраїнського рівня, син якого ризикуючи життям був на передовій у Криму, а не організовував ганебні гульбища тоді, коли на Майдані гинули люди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ВИТАЛИЧ 31.03.2014 08:40
А вибрать все одно нема кого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100