реклама
Sucurity Police

реклама

Уманське "посвідчення" ілюструє загальноукраїнську проблему

Уманське "посвідчення" ілюструє загальноукраїнську проблему

«Чому необхідна деполітизація державної служби?» – у статті під однойменним заголовком, що опублікована на «Українській правді», відповідає на це питання голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко.

«Депутати хочуть прибрати з тексту законопроекту одну з найбільш значимих і проєвропейських норм – про деполітизування (департизації) державної служби. 7 квітня 2011 року Верховна Рада обговорила і ухвалила в першому читанні законопроект про державну службу… У процесі обговорення основний вогонь критики був направлений на норми про департизацію (про заборону для держслужбовців на членство в політичних партіях) і статус помічників народних депутатів (у тому числі і в контексті департизації). Навіть норма про підвищення пенсійного віку для держслужбовців до 65 років викликала меншу критику, чим деполітизування…», – пише автор статті.

Цікаво, що ілюстрацією до згаданої статті послужило фото «партійного квитка» скандально відомого уманського грабіжника-невдахи. ЗМІ про нього повідомляли у лютому. Тоді молодого хлопця затримали в Умані під час спроби вкрасти ароматичне масло. Спершу він відбивався від міліції ланцюгами та гайками, та коли хлопця таки затримали пред’явив посвідчення члена Партії регіонів.

Фото партквитка перегукується з ідеєю статті. Члени партії влади у всі часи відчували себе привілейованими…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100