реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич видав черговий – четвертий – річний звіт про роботу Черкаської міської ради та виконавчого комітету. У звіті мер прозвітував за рік минулий і поділився планами роботи на цей рік.

Насамперед міський голова подякував усім черкащанам, що на виборах торік у жовтні проголосували за нього та його команду.

Потім згадав за облаштування Алеї Путейка у Південно-Західному районі, дитячих та спортивних майданчиків у дворах будинків, за оновлення набережної, за організацію сусідських обідів на 9 травня, за відкриття фонтану у сквері «Хіміків», за проведення фестивалів…

Окрему увагу мер приділив фотографіям...

Окрему увагу мер приділив фотографіям...

– Я вдячний нашій команді, із якою йшов на вибори і яка допомагала мені протягом останніх чотирьох років змінювати Черкаси. Саме завдяки Миколі Мирзі в «Дахнівці» (мікрорайон, на який мої попередники мало звертали уваги) у дворах багатоповерхівок з’явилися дитячий і спортивний майданчики. Зводили їх зусиллями місцевих жителів, підприємців, депутатів і влади. Перед цим зробили вул. 2-го Українського фронту, освітили основні вулиці «Дахнівки», – зазначає Сергій Одарич. – Торік ми поставили перед собою завдання та виконали його. У черкаських дворах з’явилося 50 дитячих майданчиків… На досягнутому ми не зупиняємося і вже цього року продовжимо таку практику. Запланували облаштувати приблизно 40 дитячих майданчиків по місту.

У своєму звіті міський голова також порадив черкасцям більше думати про позитив.

– Дехто може скептично подумати, що я живу в окремому світі, що навкруги багато проблем, які треба долати. Так, треба! І ми над цим працюємо. Працюємо, щоб здолати депресію, навіяну економічними та фінансовими негараздами. А здолати її можна лише спільними зусиллями «громади і влади». Побільше оптимізму у вашому житті, допомагайте один одному. Усміхайтеся частіше, думайте про позитив, творіть добро. І тоді в нас з’явиться гордість за наше чудове місто, а черкасці відчують, що ми – єдина родина, – наголошує Сергій Одарич.

Окремо Сергій Олегович ділиться планами на рік нинішній:

«Цей рік, як і попередній, буде нелегкий. Незважаючи на складні економічні реалії, ми все ж обрали найвагоміші пріоритети:

• цього року вкладемо 17 млн. грн. у капітальний ремонт закладів освіти, охорони здоров’я та придбаємо для лікарень і поліклінік сучасне медичне обладнання;

• плануємо випустити облігації на 70 млн. грн. і використати їх на капітальний ремонт основних транспортних магістралей міста;

• продовжимо започатковану три роки тому програму з енергозбереження в закладах освіти, зокрема щодо встановлення склопакетів, індивідуальних теплових пунктів, лічильників із регуляторами тепла;

• утілимо в життя основні проекти з енергозбереження, передбачені угодою з Європейським банком реконструкції та розвитку.

Саме довкола цих та багатьох інших пріоритетів ми сконцентруємо свою увагу», – пише міський голова Черкас у своєму блозі, у якому він також виставив усі сторінки свого друкованого звіту.

реклама

Коментарі  

 
+4 #11 stoptusin 15.05.2011 12:04
І знову місто гудить про ліквідацію Клубу юних моряків шляхом так званої ОПТИМІЗАЦІЇ. Коли ж Ви пан ненажера земельний зупинитесь? Не чипайте святе - ДІТЕЙ!!!!! Замість того щоб провести капітальні ремонти їхніх будівель і Ви їх виганяєте не відомо куди. Люди ще потерплять і піднімуться, скільки можна брехати черкасцям?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #10 анти 27.04.2011 20:54
вчився, вчився та недовчився
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 Читач 27.04.2011 17:08
Спасибі меру за наще щасливе сьогодні і примарне завтра.Он у Кіровограді прокуратура примусила мерію залишити тариф у маршрутках на рівні 1 грн.50 коп, а в нас 2.25- "НЕ ПРЕДЕЛ" , зате буклети випускати про свої славні діла Одарич мастак.Все -таки не дарма хвалиться,що вчився на журналіста. Пригодилось і це ремесло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #8 СИРИУС БЛЭК 27.04.2011 13:53
а мені треба зрозуміти, поділитися бо не вистачає на медицину, за власний рахунок гайнути, допомогти червоному кресту, субу,в суботнику взятти участь.
податки сплатити а що мені як містянину після цих всіх обовязків залишається??
правильно незрозумілі тарифи, ненормальний проїзд і некомфортний, постійне знущання всіх від садочка до лікарні і ВУЗУ. це не до Одарича особисто але ж він має впливати на ситуацію в місті.
ми готові платити за все але розуміти суть і природу своїх зобовязань і отримувати на це відповідні кошти
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #7 СИРИУС БЛЭК 27.04.2011 13:52
Ви вірите в покрашення життя вже завтра???
так для "позитивного" воно звісно покращиться!
Про що мова... тут.
Про те що мер любить самопіаритися?
так це правда!
що в місті гарне є? є.
але не на те зусилля йдуть.
парки нехай облаштовують підприємці які потім деруть кошти за атракціони і поживу, питво і т.д.
а мер би краще як обіцяв зробив в будинках лічильники на опалення, склопакети, муніципальний банк, автобан і багато чого ще. всі забули про такі обіцянки??
навіщо мені дитячий майданчик якщо :
1 його хочуть спритні алконавти спилити на металобрухт;
2 молодь і не тільки випиває, вживає всяке і в парках також, смітить;
3 в поліклініках все за гроші а сервіс рік за роком гіршає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #6 ЖКГ 27.04.2011 13:48
А на що мені рівнятися, на Чухаси часів Великого БІлого Мага Володимира або Анатолія Кисломолочного? Коли ні води по півроку на ПЗРі, ні жодного ліфта, жвиої зупинки не було? А земля що, взагалі "продавалась"? Може вона колись "РОЗДАВАЛАСЬ" раніше? А майно комунальне хто першим почав ПРОДАВАТИ й ЗДАВАТИ в оренду а не ДАРОМ на 30 років по 15 гривень за квадрат у центрі?? Сильно хочеться харкнути на Одарича-ваше право, тільки рівняйте з Гондурасом 1994-2002 років..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 воля 27.04.2011 10:31
ЖКГ
ви ще б на Гондурас порівнялись!
Вперьод!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #4 воля 27.04.2011 10:30
МАНІПУЛЯЦІЯ СВІДОМІСТЮ!
помістити чорно-білі фото поруч з кольоровими
ГАНЬБА! ГАНЬБА! ГАНЬБА
ОКОЗАМИЛЮВАЧ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-16 #3 ЖКГ 27.04.2011 10:09
Найдорожчий проїзд , не смішіть людей.. як і про квартплату. а ваші"боги" врахували, що в Черкасах найнижчі тарифи на воду? І що тепло і гаряча вода є увесь рік? І що слава богу всі забули, що таке стоячі по півроку ліфти?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Злой 26.04.2011 23:35
мА-лА-дЭц!!! Из года - в год одно и тоже. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100