реклама

реклама

Тролейбусні лінії в Черкасах прокладалися 45 років тому

Тролейбусні лінії в Черкасах прокладалися 45 років тому

Після інциденту в Черкасах, коли на тролейбус упав стовп, мерія інформує, що цього року витратять на ремонт контактної мережі та заміни опор, що належать КП «Черкасиелектротранс», понад 400 тис. грн. Саме така сума передбачена у міському бюджеті. Орієнтовно роботи по заміні мереж та стовпів розпочнуться у червні-липні після проведення усіх тендерних процедур.

Заступник міського голови Олексій Леонов розповів, що контактна мережа (тролея) тролейбусного парку встановлювалася 45 років тому. Тож настав час її ремонтувати.  За його словами, вартість заміни однієї старої опори на нову близько 8 тис. грн.

— Необхідно планово замінити 327 опор із 4 233 наявних у місті. Також потребує заміни 10 км контактного дроту зі 127 км. Для виконання цих робіт потрібно 3,5 млн. грн. У цьогорічному бюджеті ми передбачили 414 тис. грн., — зазначив Олексій Леонов.

Він також повідомив, що минулого року у бюджеті також передбачалися кошти на ремонт та заміну контактного дроту, але ці кошти були перерозподілені і направлені на ремонт тролейбусів. Цього року у міському бюджеті також передбачили 100 тис. грн. на ремонт рухомого складу.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Дядя Стьопа 27.04.2011 10:15
Алена, вы это прямо в глаза аллергетикам скажите.
А потом послушайте, что они вам скажут про ваши опоры.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Алена 27.04.2011 08:26
Лучше бы те 200 тысяч гривен, что выделили на "борьбу" с амброзией, направили на ремонт разваливающихся на ходу троллейбусов!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100