реклама

реклама

Раніше за цією адресою по вулиці Університетській жив народний художник Іван Гайдук

Раніше за цією адресою по вулиці Університетській жив народний художник Іван Гайдук

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, 57 років, переїхав зі службового житла в готелі ”Дніпро” до купленого двоповерхового будинку по вул. Університетській, 38. Такі чутки ходять в обласній владі.

Придбаний губернатором особняк розташований в одному з найпрестижніших мікрорайонів — ”Казбет”. Площа ділянки — кілька соток. Там, крім дому, є гараж на три автівки і господарське одноповерхове приміщення.

Будинок оточений цегляною огорожею. На ній встановили відеокамери. Навпроти міститься обласне бюро технічної інвентаризації та відділення ”Приватбанку”. До будівлі обласної адміністрації звідси близько 3 км. Йти пішки 25–30 хв.

Сусіди розповідають, цей дім три роки тому звів бізнесмен, який торгує нафтою. Губернатор, за чутками, купив у нього житло. Люди кажуть, колишнього господаря охороняли протягом доби кілька охоронців. Чатували навіть уночі.

Зі слів сусідів, на місці теперішнього будинку Тулуба до 2004 року жив у старенькій хаті відомий народний художник Іван Гайдук. 2004-го 81-річного митця у власній домівці зарубав сокирою його учень. Убивця викрав унікальні книжки й картини.

Джерело: Gazeta.ua

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100