реклама

реклама

Ходу за здоровий спосіб життя провела учора черкаська молодь. Акція стартувала від площі 700-річчя до Соборної, інформує кореспондент «Прочерку».


Захід, приурочений до Всесвітнього дня здоров’я, організував Черкаський осередок «Правого Сектору».

Протягом пішої ходи близько сотні черкащан викрикували гасла: «Будь сильним – тримай кров чистою», «За тверезу Україну», «Тверезі батьки – щасливі діти», «Твереза молодь – міцна нація». Окрім того учасники акції пропонували перехожим обміняти сигарети на яблука. Деякі, як зазначають організатори, залюбки віддавали тютюн, проте були і такі, що не погоджувалися на ці правила, аргументувавши відмову ціною сигарет.


На Соборній площі молодь виконала Гімн України, а опісля відбулися показові виступи стрітворкаутерів. Також усім охочим можна було долучитися до заходу і разом виконати згинання розгинання рук від землі та присідання.


Основна мета заходу – показати, що є альтернатива життю зі шкідливими звичками, що можна жити тверезо, святкувати, веселитися без алкоголю і сигарет.

Як розповідає заступник  голови Черкаського осередку «Правого Сектора» Данило Майоров, для проведення заходу вони об’єдналися зі «Здоровою молоддю Черкас», «Свідомою молоддю Черкас» та воркаутерами. За його словами, головне, щоб молодь вела свідомий здоровий спосіб життя, тоді усе вдасться.


Натомість стрітворкаутер Олександр Дем’янчук розповідає, що задоволений заходом лише частково, тому що ця акція виявилася найменш масова, порівняно із подібними, що проходили в Черкасах. На його думку, на це існує дві причини: мало поширювали анонси та об’єднання заради заходу із «Правим Сектором».

– Можливо, дехто не поділяє погляди «Правого Сектора». Хоча, зрозуміло, що в цій акції ніхто нічого не нав’язує. Нам запропонували виступити, а оскільки в нас є  спільний ворог – алкоголь і куріння, то чому б не об’єднатися. Я не кажу, що ми підтримуємо їх у політичному плані, – говорить Олександр Дем’янчук.

За словами організаторів, надалі схожі акції проводитимуть, як мінімум, раз на квартал. Окрім того, кожен тиждень Черкаський осередок «Правого Сектора» намагається проводити групові пробіжки за здоровий спосіб життя.

реклама

Коментарі  

 
-2 #3 Патріот 07.04.2014 11:58
От в Україні ,крім паління ,проблем не лишилось..Решта все добре,ні тобі окупованого Криму,ні сепаратистів на сході,ні крадунів у владі,лише палії жити мішають...А на місці ПС,за звинувачення,я б вам здоров"я "підправив".Аби не вони ви б так втрьох і гуляли з яблуками...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Loki 07.04.2014 10:22
Не удивлюсь, если скоро вместо яблук значки "гто" раздавать начнуть, поддерживая "великий почин". ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Не купуй російське 07.04.2014 09:50
На відміну від вашої акції,акції ПС збирають багато людей,так що не піняй на дзеркало,коли рожа не та..А як ПС вас підтримало,а ви на них ще й свою невдачу вішаєте,то грош вам ціна,ви тих що допомогли звинуватили,то кому ви тоді потрібні?Паління,то не злочин,людина має право на вибір,ви не палите,молодці, але іншим ,як видно то не цікаво...Як би вас схвилювало щось нагальніше,напр иклад корупція і вбивства,які з вигнанням Януковича,в області продовжують цвісти,і не гнали на ПС(завтра вам самооборона не така стане),то і люди прийшли б .Як завтра "колорадські жуки" намалюються в Черкасах,то ПС з самообороною їх зустрінуть,чи ви здорові і зрадливі?Просто гидко після прочитанного.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100