реклама

реклама

фото - День Перемоги у Черкасах, 2010 рік

фото - День Перемоги у Черкасах, 2010 рік

Цього року у Черкасах під час відзначення Дня Перемоги на Соборній площі з’явиться зірка. Її «творитимуть» 150 прикордонників «Оршанцю». Після ходи центральною площею міста військові, тримаючи в руках символ перемоги – червоні прапори – вишикуються у зірку. А напередодні – 8 травня – у парку ветерани станцюють «Вальс Перемоги». Визволителі Черкас, одягнені у військову форму чи одяг 40-х років, танцюватимуть просто неба під «живий» музичний супровід акордеонів, інформує прес-служба Черкаської мерії. – Загалом 66-ту річницю Великої Перемоги відзначатимемо на основі традицій, започаткованих ще минулоріч, – розповідає начальник управління культури та туризму Валентина Шепецька. – У центрі міста відбудеться святковий парад за участю військових, курсантів, школярів, покладання квітів до Пагорба Слави, а потім на площах міста працюватимуть концертні бригади, які розважатимуть відпочиваючих. У парках на ветеранів чекає польова кухня та святкові програми. Основна концертна програма, яка триватиме цілий день, запланована у Долині троянд. Запрошуємо усіх і до сусідських столів. Серед «родзинок» цьогорічного свята – шикування на площі у формі зірки та вальс ветеранів.

На День Перемоги по мікрорайонах міста буде організовано близько 300 сусідських столів. Долучитись до такої форми святкування може кожен мешканець, збагативши спільний стіл певною стравою. Традиційно застілля продовжать пісні під акордеон, народні танці та розповіді про фронтові дні.

Завершить відзначення Дня Перемоги святковий салют у Долині троянд – о 22 годині.

Міська влада просить жителів міста в знак пам’яті про героїчне минуле одягти в цей день георгіївську стрічку на комірець, руку, сумочку чи автомобіль.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Мушкет 29.04.2011 13:47
Цирк уехал - клоуны остались! :-* Особенно поражает идея коллективных пьянок во дворах ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Ігорь Comandante 29.04.2011 11:11
Одаричу посаду завідуючого атракціонами Черкасах, це внього хоч і коряво, та виходить, от міського голову треба нам нормального, якийтямить не тільки в танцюльках а й в будівництві та ремонті доріх, розвитку інфраструктури міста................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 как то так 28.04.2011 15:09
Дамочка, которая на фото, – директор новоиспеченного КП "Муниципальное информагентство "Черкассы"".
Наверное, благодаря прошлому 9 мая и еще чему-то она и стала директором )
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Читач 27.04.2011 15:37
А міськвиконком до столу нічого не підкине обідраним тарифами та цінами черкащанам ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100