реклама

реклама

Близько півсотні молодих черкащан провели 27 квітня перед стінами міськвиконкому мітинг проти підвищення цін на проїзд у громадському транспорті.

«Ми вимагаємо та закликаємо. Вимагаємо від влади, яка має представляти наші інтереси, зупинити тарифний геноцид свого народу! Ми вимагаємо повернути стару ціну на проїзд в громадському транспорті!» – заявили представники молодіжного крила черкаської опозиції.

"Дістали бариги при владі? Чини опір!"

"Дістали бариги при владі? Чини опір!"

Рівно місяць тому черкаська молодь проводила подібну акцію протесту і вимагала від влади обґрунтувати необхідність підняття тарифів на проїзд.

– Відповідь надійшла аж через місяць після проведення останньої акції. Думаю, що якби ми не проводили чергової акції, то відповіді б так і не було. Так-от, суть відповіді була в тому, що вартість проїзду в громадському транспорті зросла у зв’язку з подорожчанням автозапчастин, пального тощо. Але це не є настільки важливим фактором для того, щоб піднімати ціни, – говорить один з учасників акції Тарас Шевченко. – Сьогодні ми вже не пропонуємо якісь петиції владі. Ми намагаємося достукати до сердець і умів населення. А від влади вимагаємо знизити ціни на проїзд і в жодному разі не допустити нових тарифів на проїзд в міському транспорті до 2,5 грн. До речі, на нещодавньому «круглому столі» між представниками міської громади, автоперевізниками та міським головою мер Черкас Сергій Одарич навіть попередив присутніх, що питання зниження вартості проїзду обговорюватися не буде. Мовляв, «автоперевізники – приватні підприємці і міська влада не має на них впливу». Це стало для нас останньою краплею.

За словами учасників акції, їм набридло вже слухати байки влади про економічно обґрунтовані ціни. «Поняття «економічної обґрунтованості може діяти лише для приватних підприємств і лише у відносинах з об’єктами економічних відносин, якими є, наприклад, потенційні покупці товару чи послуг. А от на рівні відносин «держава-народ» подібні байки є нелогічними… Не може бути жодної економічної необґрунтованості у відносинах між державою та її громадянами. Держава має надавати соціальний захист тим, хто фактично її, цю державу, і годує», – заявляють учасники мітингу.

«Ми не політична партія… Ми – звичайна черкаська молодь. Молодь, котра думає зовсім в інакшій площині, аніж потрібно антинародній владі», – стверджують учасники мітингу.

Мітингувальники закликали черкасців до акцій протесту загалом і до бойкоту маршрутних таксі зокрема.

реклама

Коментарі  

 
0 #18 хехе 04.05.2011 08:44
тролейбус уже 1 25
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #17 воля 01.05.2011 20:33
Героям слава!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #16 хехе 29.04.2011 21:17
веснянке мер наверное лисапед подарил
от того она такая довольная :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #15 Веснянка 29.04.2011 11:31
в такому разі приношу свої вибачення. Не хотіла нікого образити. Але щодо цін на проїзд всеодно залишусь при своїй думці. Можете ставити черговий мінус.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #14 Ігорь Comandante 29.04.2011 10:54
Хлопці і дівчата молодці, так тримати! Одарича колаборанта на смітник черкаської історії!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #13 Д.Нечуй 28.04.2011 23:29
Молодці! Так Тримати! Слава Україні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #12 Ugendcrazyboy 28.04.2011 23:09
Веснянка,я один из участников акцыи,так вот я и росказываю,я студент,и пришол туда за идею,и я могу положыть руку на сердце и сказать что ВСЕ кто там были,пришли туда за идею и только! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #11 Інкогніто 28.04.2011 22:32
Веснянка,ви помиляєтесь.Я один з організаторів акції.Я взагалі не маю ніякого відношення до партій і тому подібного.Ми просто не задоволені тарифами і намагаємося хоч щось зробити та показати,що треба боротися за свої права,а такі як ви,тільки і вміють сидіти в інтернеті та критикувати акції діючих людей
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #10 Громадянин 28.04.2011 20:52
шановна Веснянко,розумі вю вам важко повірити в те що є люди,які які без будь якої винагороди будуть відстоювати свої переконання.Важко повірити,що є люди які справді хвилюються за свою Країну та своїх співгромадян.Але такі люди є і їх багато.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #9 хехе 28.04.2011 16:06
а мер, пани Веснянака, если б был с мозгами, вкладывал бы деньги в развитие коммунального транспорта - тролейбусов
Тролейбусы не гадят как маршрутки (экологически чистый вид транспорта) и аварийных ситуаций не создают
..................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100