реклама

реклама

suhob Канівський підприємець Ігор Сухобрус запрошує бажаючих на «урочисте прощання» із заснованим ним підприємством   СП ТОВ «М+М. Він звинувачує місцеву владу в тиску на його бізнес- громадські перевезення – та оголошує про своє банкрутство. Подаємо пряму мову підприємця Сухобруса:
-  Підприємство СП ТОВ «М+М» сумлінно працювало на ринку пасажирських перевезень з 1996 року, але стало жертвою незаконних дій канівського міського голови Віктора Ніколенко та членів конкурсного комітету по визначенню переможця на маршруті загального користування №1 в м. Каневі.
Щоб якнайкраще обслуговувати пасажирів, підприємство СП ТОВ «М+М» придбало в лізинг 5 (п’ять) автобусів БАЗ «Еталон». Однак рішення конкурсного комітету було сфальсифіковано. Незважаючи на явну законну перевагу (це і нові автобуси, і знижена вартість проїзду, і спеціальний транспорт для осіб з обмеженими можливостями), переможцем конкурсу було визнано підприємство «Канівавтотранс», власником якого являється секретар Канівської міської ради Олег Калніболоцький, на користь якого і було сфальсифіковано дане рішення.
Незаконність рішення конкурсного комітету було підтверджено рішенням Канівської міжрайонної прокуратури, однак канівський міський голова та члени виконавчого комітету Канівської міської ради відмовилися виконати рішення прокуратури та передати маршрут №1 в м. Каневі підприємству СП ТОВ «М+М». Для них не існує Закон, для них Закон – це вони самі.
Підприємство СП ТОВ «М+М» неодноразово зверталося до Черкаської облдержадміністрації з проханням навести лад у цій справі, однак дані заяви були проігноровані керівництвом. Таким чином канівський міський голова, секретар Канівської міської ради, члени конкурсного комітету та керівництво Черкаської облдержадміністрації умисно довели до банкрутства підприємство СП ТОВ «М+М», оскільки на даний час підприємство не має змоги виплачувати кредит за придбані автобуси. Дані автобуси були придбані спеціально для обслуговування пасажирів по маршруту №1 в м. Каневі, але внаслідок незаконного рішення членів конкурсного комітету вони практично увесь час простояли у гаражі.
Результатом незаконних дій влади стало повне банкрутство підприємства   СП ТОВ «М+М», оскільки 28 квітня 2011 року лізингова компанія забирає предмет лізингу – саме ті п’ять автобусів БАЗ «Еталон», оскільки підприємство не має змоги внести черговий платіж. Окрім того, у підприємців Сухобрусів забирають житло (будинок та квартиру) і виробничу базу підприємства, оскільки дані об’єкти були внесені під заставу для отримання автобусів у лізинг.
Запрошуємо прийняти участь в урочистому прощанні з підприємством   СП ТОВ «М+М», результатом незаконних дій та лобіювання інтересів канівським міським головою, секретарем Канівської міської ради, членами конкурсного комітету та керівництвом  Черкаської облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
+2 #5 Оксана 29.04.2011 02:27
Дуже вже ласий шматок Канів з його дніпровими берегами та туристичними перспективами...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 Каневчанин 28.04.2011 22:07
В Каневе коррупция аж зашкаливает. Пора наводить порядок, ставить власть на лыжи и за решетку работать на благо каневчан. А Сухобрус молодец, борец за правду, не боится этой своры, идет вперед!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Черкащанин_ 28.04.2011 13:38
Сухобрус!!!! Покинь Каневщину, Черкащину и Украину. ***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 злюка 28.04.2011 10:27
......... давно что Сухобрус шоу не устраивал
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Саша 28.04.2011 09:49
Да Николенко там вообще таким беспределом занялся.
Говорит предпринимателя м на рынке,*** Или признал все заседания горсовета закрытыми и пускает туда только своих журналистов. Это только так, капли. А Тулуб конечно его покрывает,***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100