реклама

реклама

"Тулуб не бере участі у роботі депутатських комісій"

"Тулуб не бере участі у роботі депутатських комісій"

Порушувати питання про доцільність перебування в Черкаській обласній раді депутата від Партії регіонів Сергія Тулуба слід буде в подальшому, якщо він і надалі працюватиме так, як нині. Так вважає рухівець, депутат обласної ради Юрій Громовський.

– Переважна більшість людей обраних в обласну раду – чиновники. І хто буде захищати народ? Керівники міліції очолюють комісію з дотримання правопорядку та законності і по зв’язкам з міліцією. Як вони самі будуть розбиратися зі своїми порушеннями? Минулої каденції керівник податкової був депутатом, який стежив за бюджетною частиною. Як це може бути? Таких людей, які б захищали народ, зараз переважно у радах немає. Наш губернатор-депутат Сергій Тулуб записаний у регламентну комісію. Відбулося п’ять засідань комісії, а він на жодній не був. Якщо до кінця року ситуація зберігатиметься і він не буде ходити на засідання комісії, то можна буде ставити питання про його перебування в обласній раді, – заявив 27 квітня на прес-конференції Юрій Громовський. – Адже Сергій Тулуб, як депутат, не бере участі в роботі депутатської комісії.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 figure 29.04.2011 13:54
«Ігорь Comandante». А за гроші я написав би: Чья корова мычала… Пройдя в облсовет по спискам БЮТ, перевертыш Громовский, похоже ничего другого не умеет как тявкать из-под воротни. Впрочем, как и все «национал-патриоты». Вместо серьезных действий – какие-то шутовские балаганы. Словом, переведу начальную фразу на рідну їм мову: - Чия б корова не мукала, аби не пукала. Патриоты, блин!
А щодо Тулуба, то на матеріалах прочеркая залишав також коментарі: - "Замість того щоб стрічечки черговий раз перерізати, краще б ферми відбудовували".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 figure 29.04.2011 13:44
«Ігорь Comandante». 1.Кожен депутат місцевих рад має розподіл бюджетних коштів на виплату одноразових соціальних запитів. Депутати об’єднані у фракції могли б сприяти оформленню відповідних соціальних запитів і спрямувати кошти на конкретну цільову допомогу. Також, за Конституцією місцевим радам надані великі повноваження, служити громаді, тобто працювати на користь тій громаді, яка тебе обрала. Кожен депутат спроможний впливати на розподіл коштів з обласного бюджету і спрямовувати їх на вирішення найбільш гострих соціальних проблем в регіоні за сприяння своєї фракції та підтримки депутатів з інших фракцій. Наприклад на ремонт шкіл та будинків культури у певних селах. Слідкувати і за вирішенням інших нагальних проблем громади (наприклад отримання у приватну власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства). А не займатися балаканиною. 2. Громовському до Майбороди – як ... 3. В своїй галузі я зробив достатньо. Кому треба знають. Перед ким "метать бисер"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Ігорь Comandante 29.04.2011 10:48
По - перше,що таке депутатськы кошти? і як за них можна взяти під опіку села? Це маразм.
По - друге, Громовський єдиний хто не боїться в облраді відкрито виступати проти тулуба і його братків.
В мене зустрічне питання, а що ти зробив? Скількі сіл під твоєю опікою чи скільки скопаних городів?))) Громовський веде публічну боротьбу з окупаційною адміністрацією, а ти тільки за тулубівські гроші коментарі пишеш.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 figure 29.04.2011 00:30
А хто до цього часу народ захищав? Може руховець Громовський пройшовши за списками БЮТ, або його «колеги» з опозиційних до нинішньої влади партійних осередків? Крім балаканини, фарбування урн та імітованої посадки картоплі під ОДА - ніяких конкретних дій. Наприклад. Взяли б під свою опіку декілька сіл. Власними силами, за депутатські та партійні кошти відбудували трохи дитячих садочків, клубів, скопали кілька городів немічним селянам…, вирішили деякі юридичні проблеми людям… Спочатку самі зробіть щось для народу, потім критикуйте інших.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 слава 28.04.2011 17:30
Не царское это дело !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100