реклама

реклама

Показ одягу та аксесуарів для вагітних та мам-годувальниць відбувся під час лекції-концерту класичної музики для вагітних жінок «Музика здоров’я».


Спільними зусиллями його підготували Черкаська обласна філармонія, магазин «Сарафан» та школа моделей «Стиль» Центру дитячої та юнацької творчості, повідомляє «Діловий регіон».

–У Черкасах подібних показів не було раніше, це вперше в нашому місті відбувся показ моделей для вагітних, – розповіла директор і власниця магазину «Сарафан» Олена Волошина.

За її словами, ідею запропонували у філармонії: художній керівник Лідія Зайнчківська шукала партнерів для проведення циклу лекцій-концертів для майбутніх мам.

Для того, щоб продемонструвати особливий одяг, запросили справжніх мам. Їх тренує керівник школи моделей «Стиль» Центру дитячої та юнацької творчості Марина Потапенко.

Вона розповіла, що лише перший рік працює з мамами: «Якось після заняття з дітьми подивилася на мам, що їх чекали, побачила, які вони красиві і запропонувала їм теж навчатися дефілювати. А у філармонії дізналися і запросили нас представити ці моделі».

Маленькі і дорослі вихованці школи моделей «Стиль» презентували понад 40 моделей стильного, модного й яскравого одягу для дітей та майбутніх мам від магазину «Сарафан».

Як пояснила Олена Волошина, цей одяг пошитий спеціально з урахуванням анатомічних змін фігури вагітних.

Наступний концерт із циклу «Музика здоров’я» відбудеться 14 травня, і партнери мають намір продовжити співпрацю.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100