реклама
Sucurity Police

реклама

Голова Монастирищенської районної ради Ігор Нестеренко спровокував бійку в райдержадміністрації. Про це «Прочерку» повідомило джерело з Монастирища.

Крім працівників РДА, постраждав випадковий перехожий, який потрапив під гарячу руку очільнику райради – монастирищанин Петро Москаленко.

За словами джерела, незважаючи на кадрові зміни в країні та області після революції гідності, Монастирищину й досі лихоманить в кадрових питаннях.

– Доки переважна більшість райцентрів отримали свого очільника, Монастирищина й досі без керівника (20 лютого на місцевому майдані люди змусили голову РДА Володимира Басанця написати заяву на звільнення, проте офіційно його звільнили тільки 9 квітня, – ред.). Монастирищани вимагали в Ігоря Нестеренка як представника колишньої влади Януковича теж написати заяву на звільнення. Проте, незважаючи на вимоги жителів міста, а зокрема, і легітимно діючої в районі Народної ради, заяву так і не написав. Наступного дня після сесії райради, 25 лютого, він пішов на лікарняний, а потім – у відпустку до 31 березня, – пояснює джерело.

За словами джерела, півтора тижні тому, вийшовши із відпустки, голова райради до продуктивної роботи так і не приступив.

– Ні на засіданнях, ні нарадах його не бачили. Натомість, чи не щодня його бачили напідпитку. Ймовірно, таким чином він знімав стрес. Невідомість подальшої кар’єри гнітила очільника ради. Неприглядний стан свого шефа всіляко намагалися приховати його підлеглі. Проте події 10 квітня приголомшили не тільки працівників Будинку рад, а й звичайних монастирищан, членів Народної ради, які стали свідками не тільки ганебного стану напідпитку голови райради, а й бійки з працівниками РДА та того, як Ігор Нестеренко в дворі гамселив монастирищанина Павла Москаленка, який намагався вгамувати керівника, – зазначає джерело.

Свідки стверджують, що саме Ігор Нестеренко, будучи добряче напідпитку, спровокував бійку в стінах Будинку рад в одному із кабінетів РДА.

– Поступово «потусівка» перемістилася на вулицю – у задній дворик. Охоронець викликав наряд міліції, на місце пригоди прибули й активісти Народної ради, які, власне, встигли зафільмувати події, але вже після бійки. І справді, на відео добре видно брудний одяг пана Нестеренка, помітно, що він нетверезий. І ще однією одіозною фігурою цієї ганебної для району події став так званий очільник районної організації «УДАР» Євген Роздорожній, який, у той час, коли вся держава бореться за зміну злочинної влади Януковича, помітно захищає шефа своєї рідної сестри Олени Токмач – керівника апарату ради. Ганьба. Революція гідності, здається, оминула Монастирищину зовсім. На відео Роздорожній весь час дає поради Нестеренку, а потім взагалі витісняє з Будинку рад керівника Народної ради Олександра Муху, мовляв, у тебе немає законного права, без журналістського посвідчення, будь що фільмувати, – пояснює джерело.

Джерело стверджує: маючи неприязнь до одного із координаторів Народної ради та організатора загонів самооборони «ФОРТ-М» Руслана Плетінки, в заяві до міліції того ж дня Ігор Нестеренко вписав прізвище свого очевидного опонента, мовляв, хай і його полихоманить.

– Інша сторона теж написала заяву до міліції про нанесення тілесних пошкоджень. А увечері обидві сторони у приймальному відділенні центральної районної лікарні пройшли обстеження на вміст в крові алкоголю. І що цікаво, у висновку медиків стосовно Ігоря Нестеренка було зафіксовано «Гостра алкогольна інтоксикація». Наразі обставини вчорашньої бійки в стінах Будинку рад та в дворику установи розслідує місцева міліція. Є достовірна інформація про те, що сьогодні Ігор Нестеренко написав заяву на звільнення. Проте, як стверджують активісти Народної ради, якби не шокуюче відео доказу його аморальності, яке за день переглянули сотні монастирищан, він би й далі спокійнісінько «працював». Пробачте, відсиджувався, отримуючи пристойну зарплату та імітуючи бурхливу діяльність, живучи від засідання сесії до сесії, – обурюється джерело із Монастирища.

ТУТ можна переглянути відео з місця події.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #25 Олена 16.04.2014 15:09
Передусім, хочу зауважити, що я не належу ні до чиїх сторін і не відстоюю думку оремих осіб. Я просто жителька Монастирища. Коментарі, які тут ведуться, більше схожі на дискусії антагоністичних сторін. Вести їх не зовсім благородна справа. Раджу просто вийти на вулиці містечка і поговорити з людьми про місцеву владу. Найбільший авторитет серед можновладців має І.І. Нестеренко. Факт - "на лицо". І крапка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #24 Микола 16.04.2014 14:57
Наскільки мені відомо, Ігор Іванович написав заяву сам про звільнення, а волю людини у цивілізованому світі, взагалі-то поважають. Тому і більшість депутатів з поваги до нього і підтримали його волю-рішення. Що тут незрозумілого, і хто мав би виступати за, проти його заяви чи прийнятого ним рішення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #23 Майданівець 15.04.2014 21:26
Відповідь Нестеренковим поплічникам(Тер ези,Воля Народу,Оптиміст ,Доля) тобто(Розлорожн ій Є, Токмал леся, Музика В,Горинь і т.д)Якщо ви вважаєте що Нестеренко був порядною людиною(слугою Монастирищенськ ої громади) і за роки свого правління дуже багато корисного зробив для Монастирищенськ ого району і не був замічений в відмиванні бюджетних коштів то требуло прийти і сказати це на сесії 44 дупудатам!!!!!А не обливати брудом в коментарях безпартійних не заангажованих, розумних молодих людей, які в нашому районі дали виклик, районним представникам режиму Януковича-Тулуба... Краще спитайте Музику В. що він думав зробити корисного для району коли давав клятву на вірність Тулубу в стінах залу музичної школи превсилюдно..., а тепер відхрещується від цієї клятви через звернення в газеті Зоря...Отаких порядних як Музика В треба гнати в шию подалі від влади...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #22 Світлана 15.04.2014 17:46
Кілька годин назад на сесії райради 44 із 47 депутатів райради проголосували за припинення повноважень І.Нестеренка як голови райради. Це для інформації. І жоден з депутатів не виступив на його захист. То про яку порядну людину ви говорите, якщо ніхто не посмів встати і сказати: люди добрі, що ми чинимо, навіщо звільняємо з посади професіонала, того, хто поведе район до розвитку. І після цього ви ще будете присікуватися до журналістів "Алексу", просто не ховайтесь за коментарями, а прийдіть і скажіть свою позицію про владу в районі і ми її обов'язково надрукуємо. Не бійтеся, вставайте і бодай говоріть, якщо хочете змінювати себе та суспільство. Ніколи не ховалася за чужими спинами і не буду. Бо для свого району зробила вже дуже багато добрих справ. Тільки, на жаль, люди не цінять хорошого. А з Нестеренком на почтаку працювала тільки з тієї причини, що, як і всі, мріяла про нову молоду кров у владі. Проте так нічого не змінилося. А 2 роки тому наступило банальне розчарування владою.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #21 ТЕРЕЗИ 15.04.2014 12:40
А на мою думку, і повірте я не одна так думаю, Нестеренка "убирають" за його порядність. Не місце у політиці людям, які не брешуть, не крадуть і не гонять відкатів. Так-так, саме такою є монастирищенськ а ментальність. Шкода.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #20 Оптиміст 15.04.2014 12:23
Думала не писати коментар, але дуже попрошу поплічників Нестеренка перестати захищати його.

Здивувало це прохання не на жарт... Тобто, можна все, що підтримую я. Все інше заборонено.... Дивна позиція у людини, яка хоче, щоби її вважали за журналіста...

Мені особисто бадуже до вашого Нестеренка, але не байдуже майбутнє мого району. Якщо так називаючі себе "журналісти" після Нестеренка будуть продовджувати втокмачувати людям,що біле - то чоне і навпаки, то далі рівня мух ми не підемо. Поважаймо кожен сам себе, щоб не було соромно перед своєю душею, своїми дітими і внуками, а найголовніше - почнімо змінювати себе на краще!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #19 Доля 15.04.2014 12:05
чому до мене - незалежної преси

З якого це часу ТИ стала незалежною? Може з того, коли вихваляла направо-і наліво Нестеренка, коли він прийшов у район, що таке могло змінитися, що ТИ так кардинально поміняла свою думку? :oops: :-* :zzz
Не перехвилюйся, мислячі люди вже давно здогадалися...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #18 воля народу 15.04.2014 09:27
Так, справді до місцевих рад я балотувалася від партії регіонів, проте не пройшла. Виявилося все абсолютно банально - людям не потрібні зміни на краще, їм потрібна була своя сільська стабільність. Але думаючі люди мене зрозуміли і я посіла 2 місце в перегонах, засвітившись в окрузі, як абсолютно нова людина.
Шановна пані редакторша, дякуємо, що Ви визнали і задокументували своє перебування у партії регіонів. У нас, простих людей, до Вас, шановна пані редакторша, агресії нема, є лише зневага. А, Ви, якщо така незалежна і чесна, проведіть краще журналістське розслідування - як бюджетників в партію загонили, як на Антимайдани возили, як звільненнями погрожували. Тоді ми будемо Вас, шановна пані редакторша поважати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #17 Світлана 15.04.2014 08:10
Відповідь "Волі народу". Думала не писати коментар, але дуже попрошу поплічників Нестеренка перестати захищати його. В жодному випадку, попрошу не "тикати" та не називати мене редакторшою. Проте відверта агресія проти мене тільки тішить та викликає захоплення. Так, справді до місцевих рад я балотувалася від партії регіонів, проте не пройшла. Виявилося все абсолютно банально - людям не потрібні зміни на краще, їм потрібна була своя сільська стабільність. Але думаючі люди мене зрозуміли і я посіла 2 місце в перегонах, засвітившись в окрузі, як абсолютно нова людина. Для себе усвідомила, що політика наразі не для мене. Це для вас, шановний "Воля народу", навіть регіонали мені "не підставили плече у виборах", покладалася лише на власні сили. Наразі не до політики. У мене є купа громадських справ. Проте не розумію, чому до мене - незалежної преси - з проблемами йде більше людей, ніж до ВАШОГО пана Нестеренка. Дивно, невже у 4-ї влади, та ще й у маленькому регіоні, більше повноважень?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #16 воля народу 14.04.2014 15:58
Цитую Світлана:
Відповідь Активісту! Шановний пане Активісте, до Вас звертається якраз та сама редактор (не редакторша, будьте грамотними людьми) щотижневика "Алекс" Світлана Драчук (ви помилилися у прізвищі. Для вас не СВЕТА, а Світлана). "Алекс" - не жовта преса, а офіційне і шановане видання, яке працює на ринку Монастирищини 13 років і з яким рахуються пересічні жителі та еліта краю. Бо ми не дозволяємо собі вдаватися до бруду. А щодо продажності видання, і тут помилка. За рекламний матеріал платять тільки представники бізнесу та ті, хто пропонує на ринку краю свої послуги. Решта інформації - БЕЗКОШТОВНА.

Редакторша обсварюється. Правда в очі коле? Коли це ти була шанованою? Як ішла до вибори від партії регіонів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100