реклама

реклама

У секторі інформаційної політики області знову кадрові зміни. Сьогодні на прес-конференції в обласному Будинку рад було представлено нового очільника відділу інформаційного забезпечення обласної ради та зв’язків зі ЗМІ – Федора Пилипенка.

– У мене майже 25 років журналістського стажу. Я редагував газету «Колос» у Тальному, працював референтом Верховної Ради, помічником народного депутата, радником голови обласної ради і зараз мені доручили ось цю відповідальну ділянку, – представився Федір Іванович.

Він зазначив, що відсьогодні практика зустрічей представників ЗМІ не лише з першими особами області, а й з їх заступниками буде постійною.

– Якщо ви помітили, ми з початку каденції нової обласної ради намагаємося організовувати роботу таким чином, щоб, по можливості, вирішувати всі питання на місцях. Тому неодноразово проводяться виїзди в райони області. Разом з тим, у ЗМІ інколи поширюються, на нашу думку, поверхові матеріали. Тож введемо в практику зустрічі не лише з першими особами, а й заступниками, начальниками управлінь, щоб ви мали змогу одержати інформацію з перших уст, від тих людей, які найкраще знають ту чи іншу проблему, – сказав журналістам Федір Пилипенко.

Нагадаємо, що нині в обласному «білому домі» змінилося багато кадрів, що забезпечують інформаційну політику влади.

Так, після ліквідації Головного управління внутрішньої політики, яке очолювала Валентина Гуляницька, в ОДА було утворено управління інформаційної політики та управління з питань регіональної політики. Так, начальником управління інформаційної політики стала Сніжана Лисенко-Заїка, що у в часи колишнього губернатора Олександра Черевка очолювала прес-службу облдержадміністрації. Ще одне кадрове призначення: прес-секретарем губернатора стала журналістка Анна Турська. А Оксана Химич, яка до цього очолювала цю посаду, залишилася на посаді заступника начальника відділу патронатної служби голови ОДА.

реклама

Коментарі  

 
-2 #9 figure 29.04.2011 15:48
Підтримую «Редактора». Фахівець однозначно і на своєму місці. А все решта – політика. А в місцеві розборки колективу газети та партіного осередку - краще не втручатися. Всі вони одним миром мазані...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 хехе 29.04.2011 09:28
Спочатку пан Пилипенко написав заяву про звільнення, на зборах трудового колективу за це проголосувала більшість людей. Але за день до сесії районної ради, на якій депутати збиралися розглядати питання про звільнення редактора «Колоса», той написав заяву, що він передумав добровільно йти, бо, мовляв, попереднє рішення було прийнято під тиском. При цьому, кажуть журналісти, він вимагав від них забрати їхнє звернення до районної ради. А за годину до сесії всі дізналися, що редактор зліг у лікарню.
http://umoloda.kiev.ua/regions/0/116/0/16736/
У Тальному страйкують журналісти районки
"Вони вимагають відставки свого редактора" Україна молода
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 хехе 29.04.2011 09:13
41-річний Віктор Різник живе в Тальному. 2007 року очолив тальнівський ”Райагробуд”. За два роки підприємство визнали банкрутом. Цегельний завод у Кобриновому, який належав ”Райагробуду”, під час керування Різника наростив борги із зарплати з 10 до 200 тис. грн.
Відзначився гучними заявами, що не буде платити податки наперед

До президентських виборів 2010-го Віктор Данилович був заступником голови районного осередку Партії регіонів Федора Пилипенка. :zzz За кілька місяців до старту виборчої кампанії з однодумцями звинуватив Пилипенка у фінансових махінаціях. Той виключив Різника з партії. Соратники останнього теж провели збори, де виключили з партії Пилипенка.
http://gazeta.ua/post/343672
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 хехе 29.04.2011 09:12
Тут мешкав і працював, творив. Саме це й привело його в районну газету «Колос», де вперше побачили світ його поезії та проза. За першими публікаціями надійшло запрошення працювати у районному часописі. Журналістська стежка привела до Київського державного університету ім. Т.Г. Шевченка, де опанував всі секрети професійної майстерності. Доля по-різному вела життєвою стежиною – працював у органах виконавчої влади, партійному комітеті, але незмінним залишилось одне: його прагнення писати, творити. Саме це повернуло його знову в рідний колектив, де зараз вже він редагує газету «Колос», в якій опанував перші ази журналістської праці. Збірка поезій «Любові забагато не буває – це перша книга автора.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 хехе 29.04.2011 09:11
Федір Іванович Пилипенко
http://oipopp.ed-sp.net/content/view/816/126/ Видатна особистість Черкаської області
Хехе Вас шо відрубили від гугла?
народився в 1957 році в селі Тарасівці Новоархангельсь кого району на Кіровоградщині. В 17 літ приїжджає в м. Тальне, де стає студентом будівельного технікуму, який закінчує після перерви на службу в армії. Подорожі на Полісся, далеку Північ, у Росію, Казахстан залишили незабутні враження, однак самобутність природи Шевченкового краю зумовила те, що юнак залишився проживати саме в Тальному.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 гонта 29.04.2011 07:28
Скажіть, помічником якого народного депутата він був і я скажу чого вартий Пилипенко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Діагност 28.04.2011 20:19
Цитую Редактор:
настоящий журналист, и уже этим заслуживает доверия и расположения. Отпор дилетантам из нашего цеха, если придется, может дать профессионально .

Зате ти, "редактор" - точно не журналіст! ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Редактор 28.04.2011 17:05
Облрада сделала удачный выбор. Общалась с ним, когда он был в опале. Во-первых, Пилипенко настоящий журналист, и уже этим заслуживает доверия и расположения. Отпор дилетантам из нашего цеха, если придется, может дать профессионально .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Бездельник 28.04.2011 16:08
Мой колега, тоже бездельник....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100