реклама

реклама

Політична партія «Наша Україна» вимагає скасувати Харківські угоди від 2010 року про продовження базування Чорноморського флоту Росії на території України до 2042 року. Відповідну резолюцію ухвалив Х з’їзд партії, який відбувся у Києві 27 квітня на майдані перед Верховною Радою.

«Цей договір з Російською Федерацією суперечить інтересам України, створює загрози для національної безпеки, завдає збитків українській економіці. Він буде неминуче скасований», – йдеться у документі.

 

Лідер «Нашої України», Президент України (2005-2010) Віктор Ющенко, виступаючи, прирівняв, так звані «Харківські угоди», до «Переяславських угод».

– Я переконаний, що ніхто в країні не буде пишатися цими угодами. Це, на мій погляд, Переяславські угоди, тільки іншого століття, – заявив він, нагадавши, як 27 квітня минулого року «нашоукраїнці» в парламенті і тисячі українських громадян на площі перед Верховною Радою протестували проти ратифікації Харківських угод.

– Сьогодні – річниця національної ганьби. Життя підтвердило правоту нашої позиції. Ці антиконституційні угоди не вирішили жодної політичної, економічної чи безпекової проблеми України, – переконаний Віктор Ющенко.

Він зазначив, що, зокрема, збитки від утримання в останні роки Чорноморського флоту Росії на теренах України експерти оцінюють в 10 мільярдів доларів.

Народні депутати від партії, незважаючи на кордони міліції і заборону проходу, передали резолюцію з’їзду до Адміністрації Президента України.

Окрім всього X з’їзд «Нашої України» прийняв Платформу національного оновлення та розвитку.

Тепер окремо про деякі авторські спостереження та деталі акції у Києві.
Перш за все напрошуються паралелі із 2004 роком. Очевидно, що саме «під» акцію «нашоукраїнців» влада «регіоналів» зігнала під стіни Верховної Ради велике число своїх ландскнехтів (найманців), всучивши яким в руки державні прапори, змусила оточити своїми тілами весь периметр навколо Верховної Ради.

Тож помаранчевим довелось проводити свою акцію обабіч Верховної Ради.

Окрім того, в середовище нашоукраїнців було впроваджено групу юнаків-«плохишів», котрі своїми вигуками старались створити  конфліктну ситуацію.

Також за типовим зразком осені 2004 року, у квітні 2011 року чинною владою зроблена було все, аби не допустити помаранчевих до адміністрації Президента Януковича, куди ті мали намір передати резолюцію зїзду щодо Харківських угод.

Суцільні загони спецназу, просто міліції, а також безліч «оцивільнених» спецслужб наглухо перекрили підступи до президентської будівлі.

Притому, що знову ж таки  в спішному порядку до будівлі адміністрації Президента звезено було всіх «найманців», котрі своїми тілами до того прикривали Верховну Раду.

Тут же їм всучили в руки державні прапори і надійно відгородили кількома рядами огороджень та всілякого роду правоохоронців від нашоукраїнців, котрі довгою пішою колоною наближалися до місця роботи чинного президента держави.

Опозиціонерам довелось передавати свої вимоги Президенту «не всія України» власне через своїх представників у Верховній Раді. Останніх правоохоронці поки ще пропускають в  президентський квартал…

Того ж часу центральний Майдан Києва та власне Хрещатик продовжують мати дуже непривабливий вигляд. З приходом «влади регіоналів» майдан постійно ховають за парканами, покривають будівельними та сценічними конструкціями тощо.

 

До речі, на Х-й з’їзд  політичної партії «Наша Україна» запрошено було 33 представники Черкащини. Прибуло їх лише 27. Посилаючись на хвороби, не дісталися того дня Києва партійні лідери Черкащини – голова Черкаської обласної партійної організації «Наша Україна» Олександр ЧЕРЕВКО, заступник голови обласної партійної організації Віктор ПАВЛІЧЕНКО, голова Уманської партійної організації Юрій ПРИТУЛА, голова Чигиринської партійної організації Петро ЛИТВИН, голова Золотоніської партійної організації Валерій САРАНЧА.

Черкаська делегація на з’їзді була представлена без обласних партійних очільників

Черкаська делегація на з’їзді була представлена без обласних партійних очільників

 

Степан ВІНЯРСЬКИЙ, фото автора

реклама

Коментарі  

 
-6 #8 Абирвал 29.04.2011 10:36
Молодці!!!! Так тримати!!! Бандюковича - ГЕТЬ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #7 ЮЩЬ 29.04.2011 09:58
Партія Наша Україна - "пришла из ниоткуда и уходит никуда".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Мойша 29.04.2011 09:21
Цитую Глеб:
Хоть я и не фанат экс-президента, но уже изрядно надоело слушать твое регулярное нытье с упоминанием его фамилии!


Слушать не надо. Надо вернуть деньги, дачу государству... Ведь он, Ющенко декларирует идеи справедливости, честности, а сам ХАПУГА! Вон пан Каплий, сейчас борец, а когда был 5 лет нач УВД ничего не делал, не боролся с теми кто воровал. Только сытно ел и сладко спал. Сейчас оторвали от кормушки вот и хочется в очередной раз сесть на шею народа. Это при нем кредитные спилки не возвращали (а вернее крали) деньги пенсионеров - что им сделано? Ничего!!! Это при нем отдавали осторова для изучения пролета комаров? Что сделано? Ничего!!! Это при нем Камянский голова РДА разворовывал земли, в Корсуне, в Лисянке..
У меня складывается мнение что пан Глеб с ними в доле :lol: :lol: :lol: А у простого народа только звон в ушах от их обещаний миллиона рабочих мест, 800 долларов зарплаты учителям и врачам в селах и т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 Долина. 29.04.2011 08:15
Так і дитяча лікарня Майбутнього замануха з людей зібрали кошти, а де ЛІКАРНЯ!
Варто вам вже змиритися із тим, що суспільство, навіть затуркане-забичене і від важкої фізичної праці здичавіле, від безпросвітності існування свого озвіріле, - все ж прекрасно зорієнтувалося за вчинками вашими в питанні ху із ху...
І різниця між донецькими та ЮЩЕНКІВСЬКИМИ побожними мародерами у вишиванках - не на вашу користь.
Вони крадуть і до церкви не ходять.
Ви до церкви частіше, ніж до бані ходите, але крадете не менш заполошно.
Ви - просто цинічніші.
По ділах судити казано.
Так і судимо.
І по ваших, і по …
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #4 гонта 29.04.2011 07:23
Крім тих хто не приїхав (доречі вони й до цього ніколи не брали участь в подібних акціях, крім П.Литвина) цікаво було б довідатись, хто ще вірить в реанімацію цього політичного проєкту. Що ж до флоту, тут зрозуміло. Всі хто не встигне до 17 року залишити Україну самостійно, будуть виселені насильно, а майно перейде у власність держави Україна. "***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 молния 28.04.2011 19:50
ЭТО УЖЕ ВСЕ БЫЛО И ГАСЛА МАЙДАНА ПОМНИМ.
ЧЕРКАССКИМ ОРАНЖЕВЫМ ТОЛЬКО ОДИН ВОПРОС:
"ПОЧЕМУ ТАК ПОЛУЧИЛОСЬ С ЗОЛОТОЙ ПОДКОВОЙ И КТО ВИНОВЕН"?
ВЕДЬ ЛЮДИ ХОТЯТ И ИМЕЮТ ПРАВО ЗНАТЬ ПРАВДУ ПРО "БИЗНЕС"
НА ОБЪЕКТАХ НАШОЇ ІСТОРИЧНОЇ СПАДЩИНИ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #2 Глеб 28.04.2011 18:15
Мойша, а ты ведь наверное, даже от самого слова "Ющенко" брюки мочишь с перепугу?! Хоть я и не фанат экс-президента, но уже изрядно надоело слушать твое регулярное нытье с упоминанием его фамилии!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Мойша 28.04.2011 16:11
Ющенко приехав на мерседесе (только почему-то задекларирован у него только запорожец :-* ) радостній..наверное уже знал что трудоустроен на работу Януковичем в свою команду :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100