реклама

реклама

big Центральна виборча комісія учора затвердила персональний склад окружних виборчих комісій з виборів Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року. Абсолютна більшість керівного складу окружкомів у Черкаській області – це представники технічних кандидатів та політиків-аутсайдерів. Один представник Юлії Тимошенко увійшов до керівництва комісії округу з центром у Городищі, а один представник Петра Порошенка – до керівництва округу з центром у Тальному.

Подаємо керівний склад черкаських окружкомів:

Черкаська область

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу № 197 (Черкаси, Придніпровський район)

Голова комісії – Сивун Петро Іванович, 1960 року народження – від кандидата на пост Президента України Тігіпка С.Л.

Заступник голови комісії – Коломієць Петро Павлович, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Симоненка П.М.

Секретар комісії – Будяк Лариса Вікторівна, 1968 року народження – від кандидата на пост Президента України Бойка Ю.А.

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу № 198 (Черкаси, Соснівський район)

Голова комісії – Хижняк Олександра Миколаївна, 1948 року народження – від кандидата на пост Президента України Цушка В.П.

Заступник голови комісії – Шморгун Кирило Миколайович, 1978 року народження – від кандидата на пост Президента України Добкіна М.М.

Секретар комісії – Денисенко Оксана Володимирівна, 1961 року народження – від кандидата на пост Президента України Королевської Н.Ю.

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу № 199 (центр - Городище)

Голова комісії – Миндра Олександр Віталійович, 1984 року народження – від кандидата на пост Президента України Тимошенко Ю.В.

Заступник голови комісії – Єгоров Геннадій Михайлович, 1960 року народження – від кандидата на пост Президента України Тягнибока О.Я.

Секретар комісії – Трохименко Валерій Іванович, 1952 року народження – від кандидата на пост Президента України Шкіряка З.Н.

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу № 200 (центр - Золотоноша)

Голова комісії – Гончаренко Валентина Анатоліївна, 1970 року народження – від кандидата на пост Президента України Куйбіди В.С.

Заступник голови комісії – Костягіна Ніна Єгорівна, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Шкіряка З.Н.

Секретар комісії – Пересунько Микола Миколайович, 1987 року народження – від кандидата на пост Президента України Ляшка О.В.

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу № 201 (центр - Сміла)

Голова комісії – Санжаровська Мар’яна Олександрівна, 1976 року народження – від кандидата на пост Президента України Клименка О.І.

Заступник голови комісії – Іващенко Сергій Миколайович, 1964 року народження – від кандидата на пост Президента України Рабіновича В.З.

Секретар комісії – Чубатенко Сергій В’ячеславович, 1971 року народження – від кандидата на пост Президента України Гриценка А.С.

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу № 202 (центр - Тальне)

Голова комісії – Барибін Дмитро Володимирович, 1995 року народження – від кандидата на пост Президента України Саранова В.Г.

Заступник голови комісії – Білозор Василь Васильович, 1939 року народження – від кандидата на пост Президента України Порошенка П.О.

Секретар комісії – Олійник Володимир Васильович, 1973 року народження – від кандидата на пост Президента України Яроша Д.А.

Окружна виборча комісія з виборів Президента України
територіального виборчого округу № 203 (центр - Умань)

Голова комісії – Дзюбленко Тетяна Віталіївна, 1949 року народження – від кандидата на пост Президента України Богомолець О.В.

Заступник голови комісії – Фролова Тетяна Миколаївна, 1959 року народження – від кандидата на пост Президента України Тігіпка С.Л.

Секретар комісії – Кожухов Сергій Миколайович, 1958 року народження – від кандидата на пост Президента України Царьова О.А.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 цікава деталь 16.04.2014 15:54
Ті, хто працював у ДВК та інших комісіях у С.Тігіпка, отримали запрошення працювати на виборах у Порошенка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100