реклама

реклама

Усі лісгоспи Черкащини своєчасно та в повному обсязі завершили проведення лісокультурної кампанії. Про це повідомив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Юрій Кошин.

Цьогорічні сприятливі умови дозволили провести посадку лісу в оптимальні агролісотехнічні терміни. Таким чином лісівникам вдалося не лише виконати заплановані обсяги робіт, а й перевиконати їх.

Так, із запланованих 1135 га працівниками лісгоспів було посаджено 1226 гектарів лісових культур. Таким чином перевиконання плану склало 91 га.

Відповідно до плану проведено посадку захисних насаджень на площі 150,1 га. Доповнення лісових культур виконано на площі 1850 га, при плані 1794 га.

Найбільші площі лісових культур було посаджено працівниками Черкаського – 191 га, Смілянського – 184,7 га та Уманського лісгоспів – 180,4 га. Про це повідомляють в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 гонта 29.04.2011 07:00
Перевиконання плану має гірші наслідки ніж недовиконання. Адже, щоб мати ліс його потрібно доглядати, а на це гроші не заплановані. От і чекайте на осінь списання лісових культур. Взагалі по області, стан лісових насаджень - критичний. Нащадки через 70 років будуть проклинати сьогоднішніх лісівників, які змушені працювати лише на сьогоденну вигоду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Стріха 28.04.2011 21:16
Нічого що більше, а не менше, а то вирнеться от от на свою посаду Ванюшка Шиятий, і швидко дасть лад лісовому господарству, він за 7 місяців так соскучився за "цим лісом"....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100