реклама
Sucurity Police

реклама

Відновити бюджетне фінансування міської організації «Союзу Чорнобиль» – із таким проханням звернувся на вчорашній сесії до депутатів Черкаської міськради керівник цієї організації Олег Гончаров.


Він нагадав, що в Черкасах проживає 5105 людей, постраждалих від аварії на Чорнобильській АЕС. «Союз Чорнобиль» має досить скромне фінансування (33 тис. грн на рік), яке витрачає на організацію поминальних обідів, щорічну поїздку до Чорнобиля та скромну оплату праці керівника організації, половина з якої витрачається на матеріальну допомогу тим чорнобильцям, хто її потребує.

На минулій сесії гроші, які мали піти на фінансування організації, на пропозицію депутата Володимира Мамалиги було перерозподілено на лікування тих-таки чорнобильців.

Серед депутатів розгорнулася жвава дискусія, чи потрібно забирати кошти з лікування й повертати їх на фінансування організації. Врешті в. о. міського голови Віктор Білоусов доручив директору департаменту фінансової політики міськради Наталії Джуган вивчити питання щодо фінансової підтримки програми «Турбота» й «відшукати» в загальному фонді кошти для фінансування міської організації «Союзу Чорнобиль». При цьому гроші, перерозподілені на лікування чорнобильців, ніхто не чіпатиме.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #3 Антон 17.04.2014 10:33
Дуже добре
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 незнайка 16.04.2014 09:39
Как это ЛИСАПЕТНЫЙ КОМБАТ из бюджетного кабинета ВРУ ИЗБРАННЫЙ ПО 195 ОКРУГУ на Черкащине с наивысшим результатом-сам зам Тулуба ездил в киев с регистрации сниматься не передбачив грошей не только на армию на газификацию сел но и про чернобыльцев не вспомнил
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 nnk3 16.04.2014 08:57
А про яку суму йде мова?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100