реклама
Sucurity Police

реклама

Учора спільними заходами Головного управління Міндоходів у Черкаській області, Народної самооборони та Правого сектору в результаті відпрацювання оперативної інформації викрито незаконний продаж алкогольного фальсифікату на території торговельної оптової бази облспоживспілки в Черкасах.

Як виявилось, «підприємець» продавав з автотранспортного засобу та зі складу міцні напої, розлиті у п’ятилітрові пластикові ємності, за ціною 200 гривень дві 5-літрові ємності. Під час заходів продавець фальсифікату втік з місця події, інформують у прес-службі ГУ Міндоходів області.

Слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Черкаській області внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування кримінального провадження за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

На цей час проводиться комплекс слідчо-оперативних заходів, спрямованих на встановлення осіб, причетних до виготовлення, зберігання та реалізації горілчаної продукції.

В. о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимир Коломієць просить жителів області не купувати спиртовмісну продукцію невідомого походження, адже її споживання може становити загрозу для здоров’я та життя людини.

– Напередодні свят активізуються зловмисники, які не тільки зневажають закон, а й прагнуть нажитись на людському здоров’ї, виготовляючи з невідомої речовини фальсифікат і поширюючи його як горілку. Наслідки вживання таких напоїв можуть бути дуже тяжкими, – наголосив він.

Про випадки порушень зберігання та продажу підакцизних товарів можна повідомити за номером гарячої лінії Головного управління Міндоходів в області 33-91-34.

реклама

Коментарі  

 
+1 #5 Дмитрий 17.04.2014 22:35
А почему не говорят о том что это все нашли в магазине младшего Олийныка! Наконец то начали работать наши правоохоронци ! Типа до этого вся база и милиция не знала о торговле тут левой водкой?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 федор принципиальный 17.04.2014 17:17
А Коломиец так и застрял,черкаща не не сковырнули его с хлебного места ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 хочу в нато 17.04.2014 16:37
Ой,ой..а хто ж владу контролювати буде,як самооборона та ПС,вже не просто співпрацює,а можно сказати працює на владу.То автомайдан за ВД їздить,то самооборона ОБЕПУ, базари трусити допомагає..То сітки рибацькі вилучають,то горілку...Я рибу не ловлю,горілку тільки по святам деколи п"ю,але це не може не турбувати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 З народу 17.04.2014 16:30
А скільки ж такої горілки вже продано офіційно :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 колька 17.04.2014 16:12
во щас начальник БЭПа забегал. Друг в беде!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100