реклама

реклама

Обговорення нового голови апеляційного суду Черкаської області відбувається за закритими дверима. Журналістів же з громад кістю змушують чекати під дверима суду, інформує кореспондент «Прочерку».

Представники секретаріату спершу навіть пропустили журналістів, щоб дати змогу їм переконатися, що проведення обговорення достойних кандидатур на посаду голови суду – це забаганка самих суддів, а не секретаріату. Та суддів прихід журналістів обурив і вони почали перевіряти в присутніх документи.

Опісля за присутність журналістів на зібранні почали голосувати. Однак результат вийшов невтішний: 15 проти 24-х. Тож журналістам вказали на двері і пообіцяли покликати вже при обранні голови суду.

Нагадаємо, що у ці хвилини тривають збори судів Черкаського апеляційного суду, під час яких таємним голосуванням має бути обраний новий голова суду.

Як пояснила «Прочерку» прес-секретар Черкаського апеляційного суду Юлія Баранько, із літа 2012 року до 8 квітня 2014 року, коли було ухвалено закон «Про відновлення довіри до судової влади України», апеляційний суд очолював суддя Володимир Бабенко.

Представники громадськості Черкас вважають, що він може бути обраний на новий термін. Наразі, відповідно до закону, суд очолює суддя з найдовшим стажем Алла Захарова.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Увага 17.04.2014 20:45
Судьи из государственной структуры сделали себе частную лавочку, для зарабатывания грошей. Если посмотреть все видеофиксации заседания судов, то вы увидите, как выносятся решения..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 незнайка 17.04.2014 18:45
Выпроваживают журналистов-значит есть что скрывать
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 хочу в нато 17.04.2014 18:41
ГАРНІ ТА ЧИСТІ СПРАВИ ЗА ЗАЧИНИНИМИ ДВЕРИМА НЕ РОБЛЯТЬ,ВИХОДИТ Ь МУТЯТЬ. І ЩО ПОМІНЯЛОСЬ? ЩО ТА СУДОВА РЕФОРМА ДАЛА ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100