реклама

реклама

Сьогодні на сесії Черкаської обласної ради депутати надали ряду підприємств дозволи на користування ділянками надр з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, родовища прісних підземних вод.

Зокрема, спеціальні дозволи отримали підприємства: ПСП «Плешкані» (Золотоніський район), СТОВ «Перемога» (Золотоніський район), ТОВ «Селекційний племзавод «Золотоніський», ТОВ СП «НІБУЛОН», ТОВ «КЛУБ СИРУ» тощо.

– У представників цих підприємств були багаторічні питання, бо дозволи ніяк не надавалися в обласній раді. Чому питання раніше не вирішувалися? Бо люди за них платили хабарі. Сьогоднішнє наше рішення стане для людей і підтримкою, і справедливістю, – зазначила перед голосування голова обласної ради Валентина Коваленко.

Читайте також: Одарич знає, кому треба занести чемодан, щоб вирішити питання «Нібулону»

Цікаво, що, наприклад, ТОВ СП «НІБУЛОН» вдев’яте вийшло з цим проханням на сесію облради.

Нагадаємо, що за часів керування областю регіонала Сергія Тулуба сільгосппідприємство «Нібулон» не могло отримати необхідного для роботи підприємства дозволу. На самому підприємстві «Прочерку» повідомляли, що через відмову депутатів надати дозвіл на геологічне вивчення родовищ прісних підземних вод підприємство очікують проблеми в роботі. У той же час сам Сергій Тулуб під час свого правління областю повідомляв, що не бачив представників «Нібулону» в коридорах обласної влади.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Ольга ІВАНІВНА 18.04.2014 16:05
Чого це за які раніше вимагали хабарі??? Хто з депутатів ,,рєшал,, той і отримав,у фракції домовився,заніс тому,іншому,п'ятому,десятому -того і проголосували)) )),ото новина,всі так і повірили в чесних депутатів облади, люди очніться!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100