реклама
Sucurity Police

реклама

У Головному управлінні Міндоходів у Черкаській області повідомили, як працюватимуть під час великодніх та травневих свят.

Так, 21 квітня, 1-2 травня та 9 травня 2014 року в центрах обслуговування платників є вихідними днями.

У суботу 3 та 10 травня 2014 року ЦОП працюватимуть з 9.00 до 16.00 години.

Для оперативного вирішення проблемних питань (зволікання з ухваленням звітності, необґрунтована відмова ухвалення звітів, черги тощо) платникам пропонують негайно повідомляти про це за номером телефону спеціальної гарячої  лінії ГУ Міндоходів в області 33-91-34.

Нагадуємо, на території Черкаської області, для забезпечення комфортних умов платникам податків і зборів, надання якісної правової та податкової допомоги, оперативного приймання податкової звітності, надання адміністративних послуг, діє 22 центри обслуговування платників.

Усі ЦОП мають однакову структуру, яка включає три обов’язкові зали (сектори): зал (секцію) видачі довідок та дозвільних документів, зал (секцію) прийому звітності та кореспонденції, а також зал (секцію) обслуговування платників.

Крім того, сервісні центри обкладанні залами очікування з Wi-Fi та плазмовими екранами для трансляції важливої інформації. За необхідності консультант-модератор допоможе в пошуку необхідної інформації, розміщеної на стендах, при заповненні документів.

В усіх центрах обладнаний куточок платника податків, де можна скористатися послугами Інтернет і отримати необхідну інформацію.

Встановлені скриньки для зауважень та пропозицій від  відвідувачів.

За три місяціцього року в ЦОП області платники отримали понад 23 тисячі адміністративних послуг, інформують у прес-службі ГУ Міндоходів області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100