реклама

реклама

Черкаські перевізники обіцяють і далі перевозити 16 категорій пільговиків (21 тис. осіб), хоч би й собі у збиток.


Зауважимо, що учора вранці в деяких автобусах Черкас з’явилося оголошення, в якому зазначалося, що з 18 квітня перевізники «більше не в змозі власним коштом перевозити пільгові категорії пасажирів» через появу нового маршруту №36 «Річковий вокзал – вулиця Сумгаїтська», який значною мірою перекриває деякі інші маршрути.

Як зазначила генеральний директор АТП 17127 Олена Куниця, таким способом перевізники намагалися привернути увагу громадськості до своїх проблем, спонукати її разом з перевізниками шукати виходу із складної фінансової ситуації: через подорожчання пального і запчастин, відсутність компенсації перевезення пільговиків, запровадження нового маршруту-конкурента перевезення пасажирів стає збитковим.

– Іншого способу звернути на себе увагу ми не мали, – наголосила Олена Куниця. – Так ми запрошували пільговиків, щоб вони допомогли нам відстояти перед міською владою їхні права на пільгові перевезення.

Під час сьогоднішньої прес-конференції у «Новій Добі» перевізники підтвердили, що й надалі перевозитимуть пасажирів-пільговиків стільки, скільки зможуть це робити з фінансових міркувань.

Держава виділяє щорічну субвенцію на перевезення пільговиків у Черкасах – 17 млн грн. Але всі ці кошти міська влада віддає комунальному підприємству «Черкасиелектротранс» (тролейбусному парку).

реклама

Коментарі  

 
+10 #5 черкащанин 18.04.2014 18:22
Не нравится, до свидания, уступи место другим желающим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #4 черкащанин 18.04.2014 18:17
А пусть поведает жителям Черкасс эта милая барышня и сколько ж у нее в месяц ее личная прибыль выходит. Бедная женщина, не ест, ни пьет, все на золотую оправу копила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 незнайка 18.04.2014 17:37
благодетельница ОСЧАСТЛИВИЛА в ноги кланятся нужно?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 щоооо? 18.04.2014 17:02
Я взагалі не розумію навіщо їх безкоштовно катати? А якщо людине живе в селі або просто не користується транспортом? Хай краще замість "халявного" проїзду зроблять доплату до пенсії в розмірі 20 поїздок на місяць. Так і тролейбуси зможуть хоть якісь гроші заробити і виплатити зарплати людям, і буде справедливо по відношенню до тих - хто не користується правом на безкоштовний проїзд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #1 стабилизец 18.04.2014 17:01
Твоюдивизию. Не гневили бы уж бога. Можно подумать, все маршрутки под завязку забиты слепыми инвалидами и ветеранами. Дама в золотых очках на фото от збытков и голода уж опухла вся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100