реклама

реклама

Збори міської організації Партії вільних демократів висунули Сергія Одарича кандидатом у міські голови Черкас і затвердили список кандидатів у депутати міськради. Про це інформує сайт ПВД.


21 квітня відбулися Збори Партії вільних демократів, під час яких кандидатом на посаду міського голови Черкас одноголосно висунуто Сергія Одарича. Також затверджено виборчий список з 36 кандидатів у депутати Черкаської міської ради. Серед кандидатів: нинішні депутати від «Вільних демократів», члени команди Одарича, з якими він працював, коли був міським головою, адвокати, підприємці, спортсмени.

Сергій Одарич відзначив, що першочерговим завданням команди після перемоги на виборах має стати повернення Черкасам репутації найкращого в Україні міста для інвестицій.

На зборах був затверджений проект Угоди про політичну співпрацю і створення демократичної більшості в Черкаській міськраді.

За словами Сергія Одарича, нещодавно була продемонстроване політичне об’єднання заради України: Віталій Кличко, лідер партії «Удар», поступився президентськими амбіціями на користь Петра Порошенка.

- Ми маємо в Україні унікальну ситуацію, коли у цей складний час два рейтингові політики об’єдналися заради майбутнього держави. Поступаються своїми амбіціями заради розвитку і процвітання України. На рівні Черкас ми пропонуємо «Удару» Кличка і «Солідарності» Порошенко об’єднатися довкола розбудови міста, підписавши угоду про співпрацю, - зазначив Сергій Одарич.


В Угоді про співпрацю передбачені кроки і напрямки, за якими має рухатися депутатська більшість у Черкаській міській раді. Серед цих напрямків – створення виставкових центрів, затвердження Стратегічного плану розвитку міста, відновлення роботи річкового порту та аеропорту, будівництво муніципального житла, будівництво власних очисних споруд та інше.

- Я радий за нашу команду, яка витримала тиск правоохоронних органів, численні перевірки, допити, обшуки. Команда не розбіглася, а навпаки витримала усі випробування. Наприклад, депутати від Партії регіонів у міській раді одразу саморозпустилися, як тільки з Черкащини виїхав губернатор Тулуб, депутати фракції «Фронту змін» у повному складі перейшли до лав Партії регіонів. У «Батьківщині» третина депутатів взагалі не увійшли до фракції свої партії. Сьогодні ми сформували команду, яка змінить Черкаси, - зазначив Сергій Одарич.

До першої п’ятірки Партії вільних демократів увійшли: Сергій Одарич, Микола Кудрявцев, адвокат, Олег Ліходькін, голова групи «Вільні демократи» у міській раді, Ольга Швець, голова міської організації Партії вільних демократів, Василь Маринкевич, депутат міської ради, з 2007 по 2010 роки – секретар міської ради.

Список кандидатів у депутати до Черкаської міської ради від Партії вільних демократів

1.            Сергій Одарич

2.            Микола Кудрявцев

3.            Олег Ліходькін

4.            Ольга Швець

5.            Василь Маринкевич

6.            Наталія Даньковська

7.            Роман Макуха

8.            Микола Панченко

9.            Максим Панасенко

10.          Василь Патрус

11.          Юлія Поліщук

12.          Сергій Кузляєв

13.          Олександр Згіблов

14.          Микола Бондаренко

15.          Руслан Зоря

16.          Світлана Ільченко

17.          Світлана Бондар

18.          Валентина Зеленко

19.          Олексій Гужва

20.          Ірина Лапська

21.          Олександр Нагорний

22.          Ірина Тітовська

23.          Катерина Коваленко

24.          Володимир Гриценко

25.          Василь Соломаха

26.          Олег Роскопін

27.          Віктор Чубенко

28.          Максим Кириченко

29.          Сергій Гуртовий

30.          Андрій Ільєв

31.          Юрій Кубрицький

32.          Оксана Мелікова

33.          Олена Стрижак

34.          Тетяна Чорнобиль

35.          Ірина Левченко

36.          Ірина Коваль

реклама

Коментарі  

 
+4 #38 Сергій з Кривалівки 23.04.2014 16:34
Як то кажуть: "Ны пойняв"!.... А де ж пані Набокіна у цьому списку, га?!... Двічі прочитав, очям своїм не вірю!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #37 Черкасець 23.04.2014 09:01
Цікавий список. №9 людина відомого авторитета Джудіка, скільки ви взяли Олегович?
І де Ваш "гаманець" Коля Мирза?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #36 Патрiот Черкас 23.04.2014 07:47
У Дніпропетровськ у, Миколаєві, Запоріжжі для громадян України, під виглядом цетрiв розмiщення нелегальних сомалійців, будують концентраційні табори.
Планується така споруда і в Черкасах.Деякі бунтарі з Черкас, що закликають не ходити і не голосувати на виборах, якi виступають проти партії "Свобода" і "ПС" клієнти цих майбутніх споруд.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #35 стабилизец 23.04.2014 07:40
Ваші місцеві уже були мерами. Згадайте Олійника, згадайте Волошина. Они не местные. Обычные сельские дядьки с соответствующим накопительским менталитетом. А избирать менеджера Бродского ну никак нельзя, потому как столичные денежные аппетиты несравнимы с провинциальными .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #34 Валерий 23.04.2014 01:24
А помните как это горе-демокрит не мог объяснить где дел сто мил гр после сдачи земли города Азоту ! Наверно съел довгоносик в виде темпа и венетто, или нового развлекательног о чуда архитектуры возле темпа! Он наверное вместе со своим другом айфоном решил что умнее всех!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #33 Сергій з Кривалівки 22.04.2014 23:13
Цитую zina:
А парки, а древляндіїї, а льодові фігури, чи може це власна ініціатива Радіка? і кошти з його ж кишені ??? Це теж все Одарич. А СУБи як підняв. А ЦНАП - досить по-європейському зроблено. Так це все Одарич і ще купа всього іншого!!! Але ж ми справжні українці - пам'ятаємо і шукаємо лише недоліки і дуже любому брудну спідню білизну і плітки, прикро за самих себе:(

Зіна, хто підняв, які СУБи, про що ти плетеш?... Та Одарич знищив нормальне обслуговування будинків у місті, яке було за часів РЕУ! Піди, допросись у цьому СУБі, щоб щось у будинку відремонтували, відмахнуться та пошлють у якісь приватні фірми... А "древляндії" та "льодові фігури" - елементарний дерібан грошей, окозамилювання.. Мовчи вже, Зіна...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #32 Василий Николаевич 22.04.2014 22:44
Ау прочерк ты независимый? Или от Одарыча ? Почему такая подробная информация? Ты о нас плохо думаешь! Мы не настолько тупые как одарыч!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #31 Правобережний 22.04.2014 22:29
А шо, Ользі Швець підрахуй Олійник дозволив іти з Одаричем разом ? Чи скористалися його відсутністю і пролізли у список ? Ні... мабуть Олійник таки проплатив місце у пятірці!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #30 Знающчий 22.04.2014 21:50
ВРТНК ПНХ ПДРС! ОДРЧ НШ МР!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #29 Урра 22.04.2014 21:15
Комунальні платежі при Одаричі одні з найдорожчих в Украіні
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100