реклама

реклама

azao Більшістю голосів депутати Черкаської обласної ради на засіданні сесії, що відбулася 29 квітня задовольнили прохання депутата-регіонала Андрія Коваля про дострокове припинення його депутатських повноважень.

– Депутат Андрій Анатолійович Коваль звернувся з проханням припинити його депутатські повноваження. Є його заява письмова. З ним особисто проговорено. Він мотивує своє рішення тим, що змінились умови його роботи, проживання і він не має можливості повноцінно виконувати депутатські повноваження. Питання розглянуто на профільній комісії, одноголосно підтримано у фракції. Готуємо звернення у виборчу комісію про підтягування іншого депутата, – повідомив на сесії облради депутат-регіонал Анатолій Кузьмінський.

Нагадаємо, що донедавна Андрій Коваль працював генеральним директором ВАТ «Азот». 14 квітня його звільнив новий власник підприємства Дмитро Фірташ.

– Поки що не можу сказати, хто буде депутатом замість Андрія Коваля. Готуємо звернення у виборчу комісію. Якщо до наступної сесії обласної ради виборча комісія розгляне звернення, то вже тоді представимо нового депутата, – сказав журналістам Анатолій Кузьмінський.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Знающий 02.05.2011 20:02
Наверное вместо Коваля(который скорее всего вернется обратно в Харьков) будет глова профкома ЧГТУ, кандидат философских наук, доцент Бойко Анжела Ивановна!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #1 Оксана 30.04.2011 11:22
Таке рішення Коваля треба тільки вітати. Людина чесно звільнила місце для того, кому черкаські справи (або свої справи на Черкащині) цікаві. А є ж такі, хто вже й "сам - не гам", і другим не поступається...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100