реклама

реклама

Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності ГП «Чигиринські теплові мережі» виявили порушення, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на загальну суму 150,8 тис гривень.

Зокрема, контрольними заходами було встановлено недоотримання доходів від послуг теплопостачання на суму 70 тис. гривень.

Ще фінінспектори виявили завищення вартості виконаних робіт на загальну суму 33,16 тис. гривень.

Крім того, 17,95 тис. грн підприємством було зайво витрачено на утримання понадштатних працівників.

Також встановлено зайве отримання коштів на погашення різниці в тарифах на теплову енергію на суму 24,29 тис. грн та інші порушення.

За недотримання законодавства з фінансових питань 3 посадові особи підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про результати ревізії поінформовано податкову інспекцію та прокуратуру, зазначають у прес-службі установи.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Валя 22.04.2014 22:35
[quote name="незнайка"]Если эти нарушения произошли не за один день то почему те которые ФАХИВЦЫ до сегодняшнего дня этого не замечали получая зарпллату без задержек?[/quotП Потому что - граммотных специалистов не принимают на работу ( в Украине умные и честные люди не нужны), потому что воры народных денег через тарифы на коммунальные услуги. Вот майдан и встал против воровской власти на всех уровнях . К сожалению , дерибан продолжается : пока народ сам не поймет , что мы не должны платить за то , что нас обманывают! Коммунальные предприятия - собственность громады! Мы их содержим за брехню по отношению к нам!!! АБСУРД! Коррупция , как цвель , проела всю нашу страну и все сферы деятельности человека!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 незнайка 22.04.2014 15:24
Если эти нарушения произошли не за один день то почему те которые ФАХИВЦЫ до сегодняшнего дня этого не замечали получая зарпллату без задержек?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100