реклама
Sucurity Police

реклама

Підводний човен «Запоріжжя» не планують повертати Військово-Морським Силам України. Про це заявили у виданні Міноборони «Флот України» з посиланням на джерело в Чорноморському флоті РФ.

57 членів екіпажу «Запоріжжя», що залишилися служити в Росії, наразі займаються обслуговуванням систем підводного човна.

Крім «Запоріжжя», у севастопольських бухтах на сьогоднішній день також знаходяться: корабель управління «Славутич», корвети «Тернопіль», «Луцьк», «Хмельницький», «Придніпров'я», морський тральщик «Чернігів», танкер «Бахмач», буксир «Кременець», медичне судно «Сокаль», навчальні катери «Нова Каховка», «Сміла», «Чигирин». У Донузлаві – великий десантний корабель «Костянтин Ольшанський», морський тральщик «Черкаси», базовий тральщик «Генічеськ», артилерійські катери «Добропілля» та «Херсон», протидиверсійний катер «Феодосія».

Із приводу виведення кожного корабля тривають окремі переговори з російською стороною. Керівник української групи офіцерів, які займаються виведенням українських кораблів та іншої військової техніки, генерал-майор Володимир Аскаров зазначив, що зараз спрогнозувати результати переговорів дуже важко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100