реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах клієнти «Промекономбанку» вже три місяці не можуть отримати свої депозити, у яких закінчився термін розміщення, інформують «Вечірні Черкаси».

Через проблеми із донецьким банком у фінансовій пастці опинилися мешканці черкаської багатоповерхівки ОСББ «Весна». Вони відкрили у банку рахунок, на якому зберігалися кошти для поточного обслуговування будинку. Тепер, залишившись без доступу до власних коштів, 540 мешканців будинку можуть залишитися без світла.


– Увесь будинок живиться електроенергією лише з одного електрокабелю, тоді як має бути ще один, резервний. У кожній квартирі працюють потужні побутові прилади, тому кабель може в будь-яку хвилину не витримати великого навантаження, – розповідає голова ОСББ «Весна» Віктор Чеберяк.

За його словами, мешканці будинку навесні планували завершити встановлення резервної електромережі, але банк «заморозив» їхній рахунок, на якому зберігається більше 60 тисяч гривень.

– Ми зверталися в центральний офіс банку, розташований в Донецьку. Там лише відписуються, що проблем із виплатою немає, а на прохання перерахувати кошти в інший банк – відмовили. А у черкаському відділенні банку працівники самі у відчаї: кажуть, що вже три місяці не отримують зарплати і самі не знають, чим усе закінчиться, – каже мешканка будинку Галина Гушлевська.

Наразі «Промекономбанк» шукає шляхи для відновлення виплат своїм клієнтам.

За словами начальника управління національного банку України в Черкаській області Сергія Забудського, банк уже залучив інвестора, який найближчим часом допоможе врегулювати відносини з клієнтами та продовжити свою роботу. На сьогодні банк продовжує існуючі договори банківського вкладу та пропонує вкладникам розмістити у вклади нараховані відсотки та депозити, строк яких закінчився. Крім того, банк пропонує своїм вкладникам індивідуальні графіки повернення коштів та нарахованих відсотків за договорами.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 100 23.04.2014 17:34
как говорится жадность фраера сгубила...
они бы ещё кинули бабло в покер рум английский или в инстафорекс
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 незнайка 23.04.2014 15:54
Мои 5 рублей с ноября 1990 года заморожены на счету Сбербанка СиСиСиРэ Отношусь с пониманием-СВ***ТА уже без черноморского шельфа и двух с половиной миллионов жителей Крыма
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100