реклама
Sucurity Police

реклама

Ведучий ранкового шоу «Хеппі Ранок» на «Хіт FM» родом із Умані Володимир Остапчук разом із своєю командою створив відео, на яке їх надихнув голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський, пише «Вечірня Умань».

– На різні ідеї нас завжди надихають політики, і за це їм велике дякую. Останні тренди задає Коломойський. Він намацав ерогенну зону усіх українців – «бабло». Тобто здавати російських диверсантів за великі гроші! Ще й пункти прийому відкрив, – розповідає Володимир Остапчук. – Прекрасна ідея, молодець. Ми («Хеппі ранок» на «Хіт FM», – ред.) як почули про це в новинах, подумали, якби виглядала ця реклама з огляду на те, що в Коломойського найбільша банківська структура країни. Так і народилось.

Текст до ролика писали 15 хвилин. А запис, пост-продакшн і «картинку» – години дві максимум.

– Ідея була створити вірусний ролик в інтернеті – просто є така «реклама» сепаратиста і все. А хто і як записав – невідомо, – продовжує Володимир. – Спробували і оф*гіли. За добу – 200 тисяч переглядів в межах українського інтернету. А це в 20 разів більше, ніж кількість переглядів усіх пісень Павла Зіброва.

Увечері ролик запустили в мережі. На ранок він став кращим роликом на найбільших російських сайтах lenta.ru та bigmir.net.

– До речі вже поповзли чутки: по-перше, росіяни переважно думають, що це РЕАЛЬНА РЕКЛАМА «здай сепаратиста», а не сарказм і стьоб, – ділиться Володимир. –По-друге: «Приватбанк» ОФІЦІЙНО заявив, що ніякого відношення до цієї реклами не має, але з усіх питань здачі диверсантів та зброї звертатись до пунктів їхнього прийому.

Гроші за російських сепаратистів платять. Уже 80 тис у. о. сплатили за вісьмох затриманих сепаратистів.

Нагадаємо, що влада Дніпропетровської області на чолі з бізнесменом Ігорем Коломойським пропонує від тисячі доларів за здачу зброї, а за передачу владі російських найманців по 10 тисяч доларів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-4 #3 Уманский Еврей 24.04.2014 00:30
Беня позор еврейской нации. Награбился, а теперь ведёт себя как урка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Гонта 23.04.2014 18:23
Принаймі хоч дієво, а не ці тошнотворні повідомлення від корупційних МВС- ників. Типу: в результаті антитерорестичн ої акції озброєні бандити сепаратисти витіснені за межі Святогорська. Постраждалих з обох боків нема... Яка влада, така й акція. Кому не подобається, тих виловлюють з водойм з розпореними животами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 100 23.04.2014 17:04
Ну да...зачем нам там всякие гарварды, кембриджи...
всего с десяток "сепаратистов"в месяц и считай будешь получать болше чем выпускники этих заведений
а вот откуда ........ коломойский бабки берёт так это нас вообще не волнует
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100