реклама
Sucurity Police

реклама

В Умані запрацювала «Майстерня добрих справ». Ініціатором проекту стала активістка Ірина Зозуля, яка вже займається організацією суботників в місті, інформує видання «04744».

«Майстерня добрих справ» – це обмін послугами.

– Ми звикли, що будь-яка послуга, надана нам або нами, обов'язково коштує грошей. Але насправді люди можуть чудово допомагати один одному і без грошей. Принцип «доброобігу» в місті такий: одна людина вміє прекрасно ремонтувати сантехніку, що він і зробив на замовлення, а той, кому це зроблено, хороший перукар, який зробив зачіску третій людині, а третя людина – масажист, який зробив масаж четвертому, а четвертий – юрист, а першому, сантехніку, терміново потрібна юридична консультація, а грошей на неї немає, але йому за зароблені раніше «доброгодини» її безкоштовно надав юрист. Такий ось нехитрий ланцюжок, – пояснює ініціатор.

Уманчани можуть приєднатись до спільноти «Майстерня добрих справ», щоб допомогти вигуляти песика, зібрати полуницю, зрізати дерево, встановити комп’ютерну програму, побути нянею, провести майстер-клас тощо і отримати в замін допомогу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100