реклама
Sucurity Police

реклама

Співробітники слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Міндоходів у Черкаській області спільно з оперативними працівниками ДПІ у м. Черкасах ГУ Міндоходів в області провели обшук на складі черкаського підприємця у межах проведення досудового розслідування на підставі ухвали слідчого судді Соснівського районного суду.

Завдяки цьому фахівці виявили та вилучили 324 літри незаконно виготовлених алкогольних напоїв різних найменувань орієнтовної вартості 19 440 гривень.

За словами в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Черкаській області Володимира Коломійця, одним із найважливіших на сьогодні напрямків діяльності міндоходівців є наведення порядку на ринку підакцизних товарів. 

Наразі в області працюють відповідні робочі групи, які проводять перевірки щодо дотримання чинного законодавства під час продажу товарів вказаної групи.

Також міндоходівці жорстко контролюють дотримання встановлених вимог стосовно реалізації алкогольних напоїв, зокрема, щодо недопущення їх продажу неповнолітнім та у нічні години, зазначають у прес-службі установи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100