реклама
Sucurity Police

реклама

Серед черкаських хакерів в однаковій мірі трапляються і люди з вищою технічною освітою, і самоучки. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС України в Черкаській області Ігор Тининика.

– Україна посідає четверте місце в світі за рівнем підготовки спеціалістів у сфері інформаційних технологій. ІТшники в Україні сильні. Як пояснюють, це пов’язано із нашою радянською школою математики. У нас була сильна школа математики. Тому люди можуть мислити, можуть складати, малювати програми тощо, – зазначив Ігор Михайлович.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #5 Ярослав 06.05.2014 12:40
:lol: Куди піти людині з технарським складом мізків у країні, де майже відсутнє власне високотехнологі чне виробництво? Правильно, тільки в IT. Тим більше, що засоби виробництва, тобто компьютери, коштують копійки. Не потрібно ні лабораторій, ні дорогого обладнання. А платять за роботу добре.
В більш розвинених країнах технарі потрібні в багатох галузях, тому відбувається розпорошення, на долю IT припадає лише невеликий процент таких людей, у нас же в IT потряпляє напевно більшість з них.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 юрій 06.05.2014 08:54
:lol: а хакерам зараз по 45 років? ))))) клоун.... яка радянська математика, колорад? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 костя 06.05.2014 08:30
грустное лицо...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Александр 06.05.2014 08:07
:D Как такое в голову вообще может прийти данному Начальнику? Какая школа? какая математика? Её не было вообще! Забудьте о совке и хакерах родом из советской школы математики.... :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Дід Трохим 06.05.2014 07:24
Не нада паніки! Якщо так, то через н-ноє колічество лєт вони просто вимруть, як динозаври. Бо українська освіта таких вундерів не дає, а єдінічниє екземпляри мігріруют в страни з лучшим кліматом :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100