реклама

реклама

До відділу боротьби із кіберзлочинністю УМВС України в Черкаській області не надходила заява про те, що шахраї відкрили рахунок для збору коштів на лікування постраждалої під час штурму Черкаської облдержадміністрації 23 січня Ольги Галушко. Про це під час прес-конференції, відповідаючи на запитання «Прочерку», повідомив  начальник відділу Ігор Тининика.

– До нашого відділу не надходило. Якщо й була заява, то могла розслідуватися в райвідділі, – знизав плечима Ігор Михайлович.

Нагадаємо, що на початку лютого голова міської організації політичної партії «УДАР» Андрій Кондратенко повідомляв про те, що на лікування Ольги Галушко, якій під час штурму Черкаської ОДА із вікна четвертого поверху на голову впав вазон, збирають гроші батько і брати, яких у дівчини немає. Тоді «ударівець» зазначав, що із даними банківських рахунків та іншою інформацією, яку аферисти розмістили в інтернеті, представники партії звернулись до правоохоронних органів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Яков Николаевич 06.05.2014 11:38
Приводами до порушення кримінальної справи (ст. 94 КПК України) є:

Заяви і повідомлення підприємств, установ, органі посадових осіб, представників влади, громадськості або окремих громадян.
Явка з повинною.
Повідомлення представників влади, громадськості або окремих громадян, що затримали підозрювану особу на місці вчинення злочину або з поличним.
Повідомлення, опубліковані в пресі.
Безпосереднє виявлення органом дізнання, слідчим, прокурором або судом ознак злочину.
То ЯКОГО БІСА ці нероби ЧЕКАЮТЬ замість відкриття справ щодо відомих всьому місту зл..чинів "за повідомленнями в пресі"?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 сиделец 05.05.2014 21:12
Гнать нада м..нтов-бездельники,тол ько подставлять да обв...рововать умеют,гнилой народишка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 05.05.2014 17:44
Так було звернення чи не було? СМИ МОЖНО ИГНОРИРОВАТЬ Нэ звертать увагу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100