реклама
Sucurity Police

реклама

Працівники міліції на Черкащині всіляко забезпечуватимуть дотримання закону під час проведення виборів 25 травня 2014 року. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив тимчасово виконуючий обов`язки начальника Управління громадської безпеки УМВС області підполковник міліції Володимир Тютюнник.

– У нас в області 7 окружних виборчих комісій та 1103 дільничних виборчих комісій. Працівники міліції з моменту отримання комісією бюлетенів забезпечуватимуть їх цілодобову охорону. На таку велику кількість дільниць має бути по два працівників міліції, проте у зв’язку з тим, що частина правоохоронців відрядження в інші області, де неспокійно, то ми активно залучатимемо представників громадських формувань: самооборони, автомайдану, блокпосту. Близько півтори тисячі таких громадян нестимуть службу з міліціонерами з 23 по 26 травня, коли закінчиться підрахунок голосів. Тому через ЗМІ хотів би звернутися до командирів громадських формувань, щоб вони з розумінням і відповідальністю поставилися до цього. І вибори у нас пройдуть на належному рівні, – зазначив Володимир Тютюнник.

До речі, профільне Міністерство забезпечило правоохоронців методичними рекомендаціями.

– Ми їх розіслали в усі територіальні підрозділи. Там йде мова про те, коли почався виборчий процес, хто бере в ньому участь, що повинен робити правоохоронець, заступаючи на чергування тощо. Основне – це забезпечення законного проведення виборчого процесу. А буває всяке. Деякі люди навіть можуть лаятися. 25 травня о 6.30 кожен працівник МВС, що заступає на чергування, повинен обстежити територію, прилеглу до дільничної комісії, оглянути приміщення, в якому ДВК знаходиться. І коли завершиться голосування, працівники МВС повинні знаходитися біля ДВК, щоб не допустити туди під час підрахунку голосів сторонніх осіб, – розповів Володимир Тютюнник.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 шаман 21.05.2014 14:31
В каком толмуде написано о том ,что кроме милиции имеют право осуществлять охрану полу б.....ские формирования,Ещ ё не начав выборы уже САМИ обнародовали грубейшее нарушение Закона ........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Вон отсюда 21.05.2014 13:52
Это незаконные б...формирования самоеборона автомайда...н и бомж-посты
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100