реклама
Sucurity Police

реклама

Елеонору Левицьку звинувачено у тому, що не допомогла ветеранові у його конфлікті з видавництвом.

Елеонору Левицьку звинувачено у тому, що не допомогла ветеранові у його конфлікті з видавництвом.

Нині начальник головного управління з питань внутрішньої політики ОДА Елеонора Левицька, призначена свого часу на цю посаду губернатором Олександром Черевком, перебуває на лікуванні в обласній лікарні. І хоча новий голова облдержадміністрації Сергій Тулуб заявив, що «вчора» її звільнив з доганою за байдуже ставлення до розгляду звернень громадян, відповідне розпорядження є сумнівним.
- Сьогодні нам надійшов рекомендований лист за підписом Елеонори Антонівни, де повідомляється, що вона з 13 липня на лікарняному. Конверт також датований 13-м числом. Тобто, я не розумію, як людина могла бути на лікарняному і одночасно писати листи, - говорить начальник відділу кадрового апарату облдержадміністрації Сергій Курч. - І через те, що людина на лікарняному, то вона поки що не може бути звільнена. Нині мені керівництвом дане завдання розібратися у ситуації і написати з цього приводу пояснення.

Натомість, є розпорядження про призначення начальником управління Валентини Гуляницької, людини з обойми заступника губернатора Вадима Льошенка. Тому виходить, в облуправлінні  з питань внутрішньої політики – двовладдя…


реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Весело и грустно 29.07.2010 22:40
да здесь все и так видно и ясно,разборки с предыдущей властью.только грубо что-то совсем не по человечески так поступать и находить такие тупые причины для увольнения.не по мужски тулуб поступает.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Олевій 29.07.2010 12:03
Тобто, я не розумію, як людина могла бути на лікарняному і одночасно писати листи, - говорить начальник відділу кадрового ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ апарату облдержадмініст рації Сергій Курч.

Она что, в реанимации, что письма писать не может? :o Или на больничном - это под арестом без права переписки? Мдаааааа.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100