реклама
Sucurity Police

реклама

Cпівробітники головного оперативного відділу ДПІ у м. Черкасах в результаті реалізації оперативних матеріалів встановили факт реалізації тютюнових виробів без будь-яких документів щодо їхньої якості та марок акцизного податку встановленого зразка.

Як повідомив начальник головного оперативного відділу Тарас Білокінь, в результаті проведених заходів було встановлено, що жителька міста Черкаси, не будучи зареєстрованою в органах виконавчої влади, без відповідної ліцензії та дозвільних документів на цей вид підприємницької діяльності, порушила вимоги Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв і тютюнових виробів» від 19.12.1995 року за № 481/95‑ВР. Жінка закуповувала, зберігала, транспортувала, а потім реалізовувала дрібним оптом тютюнові вироби іноземного походження, на яких відсутні марки акцизного податку встановленого зразка та без будь-яких документів щодо їхньої якості та походження.

За цим фактом Слідчим управлінням фінансових розслідувань було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст. 204 Кримінального Кодексу України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Загалом під час проведених оперативно-слідчих дій з незаконного обігу вилучено майже 11 тис. пачок тютюнових виробів, згідно етикеток – виробництва Росії та Молдови, та автомобіль, яким перевозився нелегальний товар. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить 165 тис. грн.

Наразі розслідування кримінального провадження триває. Вживаються заходи щодо встановлення каналів потрапляння у незаконний обіг тютюнової продукції, інформують у прес-службі ДПІ в м. Черкасах.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100