реклама

реклама

Міністр економічного розвитку та торгівлі Павло Шеремета вже у червні може приїхати до Черкаської області. Про це повідомив голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко під час прес-конференції.

За його словами, Павло Шеремета відвідає кілька підприємств області та зустрінеться з черкаськими студентами. Водночас, із міністром очільник області планує обговорити роботу майбутньої агенції з залучення інвестицій.

– Звісно, основна мета цієї зустрічі – це перспективи розвитку економіки нашої області в контексті розвитку країни та поліпшення інвестиційного клімату. Ми обговоримо ті орієнтири, які повинні бачити, як влада, для розвитку тієї чи іншої галузі, – сказав Юрій Олегович. – Зокрема, зараз ми працюємо над створенням агенції з залучення інвестицій, яка б могла зустріти інвестора та поінформувати його про наявні напрацювання, галузі, готові підприємства чи майданчики для роботи. А інвестор зміг би купити корпоративні права і одразу ж розпочати роботу, інвестувати і відбудовувати те чи інше підприємство.

Про це інформує прес-служба голови Черкаської обласної державної адміністрації.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 УЖАСТЬ 03.06.2014 16:36
це перспективи розвитку економіки нашої області в контексті розвитку країни та поліпшення інвестиційного клімату. Ми обговоримо ті орієнтири, які повинні бачити, як влада, для розвитку тієї чи іншої галузі, – сказав Юрій Олегович. – Зокрема, зараз ми працюємо над створенням агенції з залучення інвестицій, яка б могла зустріти інвестора та поінформувати його про наявні напрацювання, галузі, готові підприємства чи майданчики для роботи. А інвестор зміг би купити корпоративні права і одразу ж розпочати роботу, інвестувати і відбудовувати те чи інше підприємство.
***
Не проще написать. Ищем барина с деньгами, готовы пахать, крепостных больше миллиона. Два месяца назад приезжал Министр с/х Швайка, не скажите, где покращення поперло? Или дожди в мае это его личная заслуга?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 СЕЛЯНИН 03.06.2014 11:14
Ездовой в курсе что население области в прошлом году сократилось на 9 тыс человек? И знов мешканци 176 сел негазифицирован ных
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100