реклама
Sucurity Police

реклама

15 травня із 12.00 до 14.30 у Черкасах буде перекрито рух транспортних засобів. У цей час у місті проводитиметься другий черкаський легкоатлетичний пробіг «Хвиля Дніпра». Про це повідомляють в прес-службі міськвиконкому.

Обмеження руху діятиме такими вулицями: Замковим Узвозом від вул. Гагаріна до вул. Б.Вишневецького; вул. Б.Вишневецького від Замкового Узвозу до бульвару Шевченка; непарною стороною бульвару Шевченка від вул. Б.Вишневецького до вул. Г. Сталінграду; вулицею Г. Сталінграду від бульвару Шевченка до вул. С.Смірнова; вулицею С.Смірнова від вул. Г. Сталінграду до вул. Гагаріна; вулицею Гагаріна від вул. С.Смірнова до Замкового Узвозу.

На легкоатлетичний пробіг до Черкас приїдуть бігуни з усієї України. Забіг стартує в Долині Троянд. Маршрут проходитиме колом вулицями міста. Торік понад 200 учасників взяли участь у заході, організованому марафонським клубом «Тарас Бульба» за підтримки мерії Черкас.

За словами організаторів, змагання проводяться з метою популяризації легкої атлетики в країні, пропаганди здорового способу життя та розвитку олімпійського руху.

Організатори запевняють, що пробіг зацікавить усі верстви населення. Він проходитиме на різних дистанціях, а участь у забігу можуть взяти різні вікові категорії. Так, на дистанцію 6 км можуть вийти спортсмени всіх вікових категорій, на дистанцію 1,5 км – спортсмени з обмеженими можливостями, а естафету 7х200 м запропонують учням 5-7-х класів (3 дівчини та 4 юнаки).

Усі учасники естафети отримують солодкий приз, а команди-переможці та призери естафети будуть нагороджені цінними призами та грамотами. У кожній віковій категорії нагороджуються перші 3 спортсмени, які досягли фінішу. Переможець та призери в абсолютній категорії будуть нагороджені грамотами, медалями та грошовими винагородами (нагороджуються перші 5 спортсменів, які досягли фінішу).

Щодо головного призу – злитку срібла – то за нього варто буде поборотися, взявши участь в усіх змаганнях «Silver League – 2011».

Категорії учасників

Номер

Дистанція, км

Категорія

I

1,5

Школярі 5-7 класів

ІІ

1,5

Чоловіки та жінки з обмеженими можливостями (абсолютна категорія)

ІІІ

6

Чоловіки та жінки до 22 років

IV

6

Чоловіки та жінки 23-39 років

V

6

Ветерани 40 років та старші

6

Чоловіки та жінки (абсолютна категорія)

Розклад змагань:

9:30 – 11:55 – реєстрація учасників змагань Долина троянд;

12:00 – урочисте відкриття змагань;

12:10 – старт шкільної естафети, 7 етапів по 200 м;

13:00 – старт спортсменів з обмеженими можливостями (1,5 км);

13:20 – старт легкоатлетичного пробігу «Хвиля Дніпра – 2011» (загальний старт 6 км);

14:20 – закриття траси пробігу;

14:30 – нагородження переможців та призерів змагань;

15:00 – закриття змагань;

15:10 – виступи творчих колективів міста.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Черкащанин2 16.05.2011 09:31
А нельзя ли придумать съемный знак на перекресток Гагарина-Смирнова что перекрыта долина роз???? Презжаеш пол Мытницы и упираешся в гаишников......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100